2777
2789
عنوان

حس شیشمیا زرنگ

150 بازدید | 39 پست

بجه ها حس شیشمیا من اصلا تاحالا ازاین کارا نکردم برا فان دارم میگم میگم ک من پریودم دیر کرد و بیبی چکمم منفیییه باردارم یا نع ازمایشگاها اینحام تا ۸ بستس😂😂من خودم براااهمه حس ۶ خوبه الاخودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حستون به من چیه؟ چه اخلاق وویژگی هایی دارم؟ وکلاچی ازم حس میکنین؟

حس میکنم انرژیت مثبته و دل نازکی و مهربون و اصلا توقع نداری عزیزات یچیزی بهت بگن بقول ما دلت زود میشکنع 

با غریبه ها خیلییی سریع هم جوین نمیشی و راز دار خیلی خوبی هستی و برا رفیقات هم واقعا یع رفیق پایه

حس میکنم انرژیت مثبته و دل نازکی و مهربون و اصلا توقع نداری عزیزات یچیزی بهت بگن بقول ما دلت زود میش ...

بله درست بودن میشه ویژگی های اونی که دوسش دارم وهم بگین؟ وحسش بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
میشه بگی من خوشبخت میشم یانه؟باچجورادمی ازدواج میکنم اصن کی ازدواج میکنم

نمیدونم چرا انرژی میگیزم ک تو زنرگیت سختی هایی کشیدی ک تو ذهنت مونده و همش ازخدا میخای یکی پیداسه کنارش حال دلت خوب باشه و کنارش بتونی آرامش داشته باشی

نمیدونم چرا انرژی میگیزم ک تو زنرگیت سختی هایی کشیدی ک تو ذهنت مونده و همش ازخدا میخای یکی پیداسه کن ...

دوس دارم مستقل شم بیش تر

وقتی چشم امیدت به خدا باشه هیچ چیزاونقدرعجیب نیس که پیش نیاد(:💕🌱
بله درست بودن میشه ویژگی های اونی که دوسش دارم وهم بگین؟ وحسش بهم چیه؟ باهاش ازدواج میکنم؟باهاش خوشب ...

یکساعت برات تایپ کردم یه کلمه و خلافش زدم نسد😂😂

حس میکنم بقول من گرم و یرو روزگار کسیده هست وکاریه و دلش باهاته وکنارهم ارامش دارید و شاید کلامی سختش باشه یوقتی ابراز احساسات کنه اما خببب کلا خیلی تو عمل سعی میکنه بفهمونتت و حس میکنم مادره بیشتر حرف اول و میزنه توخونشون و حس میکنم کتدرهم خیلی خوشبخت میشید