2777
2789
عنوان

حس شیشمیا زرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 39 پست
حست نسبت به من چیه

حس میکنم ازاونایی هستی ک دیدت ب زندگی مثبته و ثبوری و مهربون و همیشه اگ بدی هم درحقت کنه اما تومیبخسی وخوبی میکنی و خانواده دوستی و دلت میخاد ب همه کمک کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یکی بگه کِی باهام اشتی میکنه؟🙁

چراحس میکنم توبیستر دوسش داری و اگ اون زنگ نزنه یا پیام نده توخیلییی دلتنگ‌میشی و یچیزیم بگه زود ازش ناراحت میشی و دوس داری تموم توجهش براتوباشه

یکساعت برات تایپ کردم یه کلمه و خلافش زدم نسد😂😂 حس میکنم بقول من گرم و یرو روزگار کسیده هست وکاری ...

وای عزیزم ممنون اره درست گفتی همشو😍😘 اخه میدونی مادرشم بیشترمخالفه میشه بگی مادرشوچه جوری راضی میکنه؟واکنشش درمقابل مخالفت مادرش چیه؟بعدازدواجم زندگی ماوکاراش برطبق خواسته ی مادرش میشه؟ یعنی ازدواج میکنیم؟  ببخشین زیادمیپرسم❤

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
وای عزیزم ممنون اره درست گفتی همشو😍😘 اخه میدونی مادرشم بیشترمخالفه میشه بگی مادرشوچه جوری راضی میک ...

مادرش انگار میترسه ک نکنه انتخابش بهدش پشیمونش کنه و وابسته ب پسرشه و سعی کنه یه مدت جو واروم نگه داشته باسه وهمیشه ازخوبیامادرش بگه و کم کم باهاش درد و دل کنه و راضیش کنه و بعد ازدواجتون چون اخلاقتو میبینه باهات خوب میشه حس میکنم عشقتون قدبلنده و تموم اجرا صورتش بهش میاد و یخرده لاغر