2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
@لاکچریم     @فریماه111    

کجا رفتی بودی 😶😶

چرا بیخبر 😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
کجا رفتی بودی 😶😶 چرا بیخبر 😐

ببخشید ندا🥺🥺خیلی اعصابم خورد بود🥺🥺🍫🍫

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ندا🥺🥺خیلی اعصابم خورد بود🥺🥺🍫🍫

اشکال نداره 

درکت میکنم 

الان خوبی؟؟

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اشکال نداره  درکت میکنم  الان خوبی؟؟

اهوم😃😃💙💙

تو خوبی پیشیِ من 😍😍😍🍭🍭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اهوم😃😃💙💙 تو خوبی پیشیِ من 😍😍😍🍭🍭

خداروشکر 😘😘

اره الان که هستی عالیم 😍🥰😘😘

خداروشکر 😘😘 اره الان که هستی عالیم 😍🥰😘😘

شعررر😍😍😍😂😂😂 ب یادِ قبلا ها😜😜😜😂😂😍😍😍

کاش می‌دیدم چیست
آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاری است
آه وقتی که تو لبخند نگاهت را
می‌تابانی
بال مژگان بلندت را
می‌خوابانی
آه وقتی که توچشمانت
آن جام لبالب از جان‌دارو را
سوی این تشنه جان سوخته می‌گردانی
موج موسیقی عشق
از دلم می‌گذرد
روح گل‌رنگ شراب
در تنم می‌گردد
دست ویرانگر شوق
پرپرم می‌کند ای غنچه رنگین، پرپر
من در آن لحظه که چشم تو به من می‌نگرد
برگ خشکیده ایمان را
در پنجه باد
رقص شیطان خواهش را
در آتش سبز
نور پنهانی بخشش را
در چشمه مهر
اهتزاز ابدیت را می‌بینم
بیش از این سوی نگاهت نتوانم نگریست
اهتزاز ابدیت را یارای تماشایم نیست
کاش می‌گفتی چیست
آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاری است

ملت دلشون می گیره مظلومانه گریه می کنن منم دلم می گیره دهن هرموجودی که بهم نزدیک می شه رو سرویس می ...

...

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
شعررر😍😍😍😂😂😂 ب یادِ قبلا ها😜😜😜😂😂😍😍😍 کاش می‌دیدم چیست آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاری ...

نمیبینی مگر ساقی نشسته غصّه بر دل ها
بیا وا کن تو با جامت گره از کارِ مشکل ها

قشون خاطراتش میزند هر دم‌ به ذهنم سر
شبیهِ موجهای وحشی و دامانِ ساحل ها

کسی هرگز نمیبیند شبیهِ شمع، میسوزم
نخواهم گفت: رازم را به مدهوشان و غافل ها

چه رازی خفته در چشمش که تا یک آن نظر کردم
شدم لیلای سرگشته در این دنیای بیدل ها

چنان لبریز از حسِ عمیق بودنش هستم
که احوالِ غزلهایم شده چون نُقلِ محفل ها

تمامِ هستی ام تقدیم یک نازِ نگاهش باد
کُنَم دعوت نگاهش را به جشنِ رویش گل ها

بزن دنیای وارونه تو سازت را ولی هرگز
ندارد هیچ تاثیری در عشقم این مسائل ها

جا خالی داره؟

اره😂😂😂😂

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
نمیبینی مگر ساقی نشسته غصّه بر دل ها بیا وا کن تو با جامت گره از کارِ مشکل ها قشون خاطراتش میزند هر ...

نمی‌شود که بهار از تو سبزتر باشد
گل از تو گلگون‌تر
امید از تو شیرین‌تر
نمی‌شود پاییز
فضای نمناک جنگلی‌اش
برگ‌های خسته‌ی زردش
غمگین‌تر از نگاه تو باشد
نمی‌شود که تو باشی،
من عاشق تو نباشم

نادر_ابراهیمی#  

نمی‌شود که بهار از تو سبزتر باشد گل از تو گلگون‌تر امید از تو شیرین‌تر نمی‌شود پاییز فضای نمناک جنگل ...

در دلم آنقدر ای بالابلا! می خواهمت
از خداوندم میان هر دعا می‌خواهمت

رفته ای و در نمازِ من حضور قلب نیست
تازگی‌ها در قنوتم، از خدا می‌خواهمت

خواهشی دارم عزیزم! بین جمعیت مرو
روی تو حساسم از مردم جدا می‌خواهمت

انتهای عاشقی مرگ است در راه وصال
من قسم خوردم تو را تا انتها می‌خواهمت

گاهگاهی بی وفایی می کنی؛ اما بدان
هرچه هستی، بی‌وفا، یا باوفا، می‌خواهمت

پای عشقت ماندم و کارم به رسوایی کشید
نازنینم! فکر کن من تا کجا می‌خواهمت؟!

بیت بیتِ شعرهای دفترِ عاکف تویی
واژه واژه، روی کاغذ، بی صدا می خواهمت

🌿🥀🌿

در دلم آنقدر ای بالابلا! می خواهمت از خداوندم میان هر دعا می‌خواهمت رفته ای و در نمازِ من حضور قلب ...

چند صباحی است
عاشقی گناه شده و
عاقلان بی گناه ما را سرزنش می کنند
ما را خیالی نیست
چرا که اگر عاشقی گناهست، ما غرق گناهیم

اخوان_ثالث#  

چند صباحی است عاشقی گناه شده و عاقلان بی گناه ما را سرزنش می کنند ما را خیالی نیست چرا که اگر عاشقی ...

گر دور فتادم ز وصالت به ضرور
دارد دلم از یاد تو صد نوع حضور

خاصیّتِ سایه‌ی تو دارم که مدام
نزدیک تواَم، اگرچه می‌افتم دور...

بیانی_کرمانی#  

@saranazzz  

یعتی هم جنس گرایی😂😂😂

@saranazzz     یعتی هم جنس گرایی😂😂😂

وااااااای خداااا امواتت و بیامرزه 

از کنجکاوی داشتم هلاک میشدم😂❤

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍