2777
2789
عنوان

گپ تایم😌💜✌

| مشاهده متن کامل بحث + 29762 بازدید | 7350 پست
یادته اون روز تو تاپیک شعر چه بوس بوس بازی راه انداخته بودیم😅😅

آره دیروز هم شعر بوس گذاشتم سایه برگشته میگه

تو کار بوس موندی که😐😐

منم با شعر یه جوابی بهش دادم🤣🤣🤣🤣

نوشتم براش

عشق علی بوده و هست

بوسه یعنی علی پرست

عشق ندارم به هوس

عشق علی باشدو بس😁😁😁😎😎😎

تعطیل🚫                                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسش نمیگیرما خوب فکراتو بکن😜

حالا کی هس

زندگیم خلاصه میشه تو چشمای آبیش🤩🤩غرق شدن تو دریای چشماش خود آرامشه😊😊☺خدایا ازت یه معجزه میخوام اگه هستی زندگیمو بساز🙃🙃ایشالله قدم زدن با دخترخوشگلم کنار سواحل آنتالیا که با چشاش درشت آبیش با لبخند قشنگش با چال روی لپاش با موهای فرفریش نفسه مامانشه دست تو دست بابای خوشتیپ ایتالیاییش ☺☺و یه زندگی پراز عشق و آرامش تو آلمان برلین😁رفتن با عشقم به پاریس کنار برج ایفل انداختن کلی عکس عاشقانه 💞💞خدا جونم یا عشقمو بهم برگردون💔 یا که از اون پسرای جذاب ایتالیایی سرراهم قرار بده هر کدوم که راحتتری😼
@eshqbpayanm     بیا پاسخ گو باش

سلام ژاااان

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اوففففف اوفففففففففف اصلا خیلی اوفففف😍😍😍😂 عشقتون پایدار عزیز دلم

ممنون 

فدات شم خوشگل خودم😍😍

تعطیل🚫                                                                                 
سلام ژاااان

سلام دماغ عملی  

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هی میگی مردم مردم باز پیام میدی😩 مرده هم مرده های قدیم

میخوای بمیرم😢

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
دوستم بود اونقده دختر خوبی بود بیخبر رفت😢

دوستت؟!؟؛,😮😮😮توکه همش میگفتی من دوست زیادی ندارم 😒😒😒

هرجاتو فشار میدیم از یه ورت رفیق و دوست درمیاد 😏😏😏

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
سلام دماغ عملی    

سلام من پوليپ داشتم🤥

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
دوستت؟!؟؛,😮😮😮توکه همش میگفتی من دوست زیادی ندارم 😒😒😒 هرجاتو فشار میدیم از یه ورت رفیق و دوست ...

دفنه اولین دوستم بود

تگ کردن و اون یادم داد😢

دوست دلبر و ملکه و نفس هم بود😥

تعطیل🚫                                                                                 
رفتم تخم مرغ خریدم 😂😂😂😂😂 علی رو کنار گذاشتم

بیچاره علی😢😢😢

سلام من پوليپ داشتم🤥

همه همینو میگن  

اون پستی ک ریپت کرده بودم رو ببین

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/