2789
عنوان

غربزدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 32 پست
این همه به گفته ی خودش مشکل داره افتاده این وسط از غرب میگه لینک‌میفرسته

من از ایران دفاع نکردم اونجا همه چیز آشکارا ترسناکه، غرب هم بهشت نیست. این مادر فرزندش رو در اینترنت می فروخت. نهایت چند سال زندان گرفت با پارتنرش. کیس مشابه این هم فقط سه ماه زندان گرفت

تو تاپیک قبلیشم بودی؟  اون خیلی خووووب بود

متن غلط انگلیسی نوشت بعد میگه اتریشم 

من بهش گفتم اطلاعات نادرست میدی با احساسات مردم بازی میکنی

لینک مسخره بی ربط داد مثلا فکر کرد لینک المانی بده من قانع میشم 😅😅😅😅

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متن غلط انگلیسی نوشت بعد میگه اتریشم  من بهش گفتم اطلاعات نادرست میدی با احساسات مردم بازی میک ...

خیلی جدی نگیر اینجا رو که حرص نخوری

من فقط خندیدم و رد شدم 

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
من از ایران دفاع نکردم اونجا همه چیز آشکارا ترسناکه، غرب هم بهشت نیست. این مادر فرزندش رو در اینترنت ...

خیر شما باید از کشورت دفاع کنی همه باید اینکار رو‌ بکنن فقط توجه کن که همچین مطلبی چاپ میشه و هزاران مورد دیگه ولی هزاران مورد در ایران هیچکس نمیفهمه در ضمن مثلا بابای رومینا چی شد ؟؟ یا امثال اون ؟؟

بعد هم شما درک  درستی از جامعه غرب نتونستی داشته باشی 

علاقه ای به بحث با شما ندارم‌چون هدفتون مشخص هست یا برداشت من اینطوره

شاد باشید

وقت بخیر 

تو گمشو از اینجا، همین کافیه، بله زبان من المانیه چون اینجا دنیا آمدم ولی آلمانی نیستم . 

ااا تا دیروز اتریش بودی دانشجو بودی حامله شدی موندگار شدی چی شد متولد شدی یهو

متن غلط انگلیسی نوشت بعد میگه اتریشم  من بهش گفتم اطلاعات نادرست میدی با احساسات مردم بازی میک ...

متن هم غلط نبود، شماها ترسناک هستید، واقعا ترسناک هستید که غرب شده الهه تون و نمی‌دونید سرمایه داری همه جا ترسناکه و مسأله ش سرمایه و سوده نه حقوق انسان

الآنم اتریشم. زبان اتریش و المان, آلمانی هست. مادر من ایرانی نیست اینجا بخاطر پدرم آمدم بازم توضیح میخوای

الآنم اتریشم. زبان اتریش و المان, آلمانی هست. مادر من ایرانی نیست اینجا بخاطر پدرم آمدم بازم توضیح م ...

نمیگم دروغگو هستید ولی صحبت هاتون باهم هم خوانی نداره متاسفانه بنظرم بخاطر حفظ احترام خودتون ادامه ندید هرچند 

لحن و صحبت شما در پست های قبلی مشخص شد 

وقتتون خوش

تو هنوز نمیدونی زبان اینجا المانیه، بعد میخواهی باور کنم انگلیسی بلدی!! تازه مسأله این نیست، برای من ترجمه سخت هیت، یعنی برگرداندن بفارسب، برای همین فقط پیست کردم. نمی‌دونستم اینقدر برخورد بد می‌شود 

متن هم غلط نبود، شماها ترسناک هستید، واقعا ترسناک هستید که غرب شده الهه تون و نمی‌دونید سرمایه داری ...

دوست عزیز من درمورد خودم میگم، ابدا غرب پرست نیستم

ولی این روش شما به شدت نخ نما و پوسیده است

فقط باعث میشه خودتون رو مضحکه کنید

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
نمیگم دروغگو هستید ولی صحبت هاتون باهم هم خوانی نداره متاسفانه بنظرم بخاطر حفظ احترام خودتون ادامه ن ...

تو خیلی بی ادب هستی، من فقط با خانوادم که اکنون ایران هستند فارسی حرف زده ام و برای همین چندان وارد نیستم هرچند بارها ایران بوده ام. مسأله دروغ یا این نیست، مسأله حقوق انسانی هست. من ادبیات فارسی میدانم ولی زبان نه، و البته این پیج فقط مال من نیست، کسی که فارسی میداند برایم مینویسد. امروز او اینجا نبود.

تو هنوز نمیدونی زبان اینجا المانیه، بعد میخواهی باور کنم انگلیسی بلدی!! تازه مسأله این نیست، برای من ...

مرسی که یادمون دادی همه مثل شما با سواد و داستانپرداز نیستن دفعهر بعد در مورد کشورهای گمنام تر بنویسید  خیلی دیگه داری زیاده روی میکنید 

لازم نیست خودت رو ا‌ثبات کنی همه چیز کاملا مشخص هست 

شب بخیر 

چرا یه دفعه از لحن چاله میدون به لحن کتابی شیفت کردی؟😐

چرا یه دفعه از لحن چاله میدون به لحن کتابی شیفت کردی؟😐

برای اینکه از گوگل هم کمک میگیرم. میدان چاله را نمیدانم ولی دوستم که هربار کمک می‌کنه بنویسم اینجا نیست. الان او رفت و خودم تایپ میکنم. فکر کردم اینجا میشود دوست پیدا کرد. مثل کلاب هاوس که انگار سخنرانی ست. همه چیز آنقدر مسخره.. 

برای اینکه از گوگل هم کمک میگیرم. میدان چاله را نمیدانم ولی دوستم که هربار کمک می‌کنه بنویسم اینجا ن ...

😂😂😂😂

شب بخیر استارتر