2789
عنوان

غربزدگی

885 بازدید | 32 پست

یه مصداق احمقانه غرب زدگی همینه، فکر میکنند که دنیای غرب مصداق صلح و صفا و امنیته، نمیدونند که اینجا هم همون غرب وحشیه، فقط کمی شیک و مدرن. راجع به نقایص قوانین تجاوز در کشورهایی مثل آلمان و اتریش نوشتم، تاپیک رو ترکوندند. بله کشورهای اسکاندیناوی به مراتب بهتره ولی کشوری مثل آلمان بزرگترین بحران دعاوی دادگاه هاش مربوط به مسأله تجاوزه. پدوفیل های زیادی در آلمان از قانون جلو زدند.  

😉

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏

پدوفیل های آلمانی خبر ندارن اینحا ازدواج بچه ۱۲ ساله قانونیه وگرنه میومدن اینجا گلم 😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا همه برضد کشور دیگه ای حرف میزنند اما کشور خودشون شوته واقعا 😏

ی بار بهم گفتن تو چه مسلمانی هستی ک صیغه رو قبول نداری؟!باید بگم من بی مذهبم ،مشکل داری ریپلای نکن،نمیخواد منو نصیحت کنی ک بیا و مذهب دار شو 😏تو مذهبتو بگیرو گناه نکن،ی بار گفتن اسلام بدون مذهب کشکه،مگه زمان پبامبر مذهب بود ک منم مذهب داشته باشم! ؟من که غیبت نمیکنم ،روزمو میگیرم،تهمت نمیزنم،دروغ نمیگم،نمازم سرجاشه،روزمم همینطور ،من مسلمانیم کشکه 😐تنها چیزی ک مذهب ب من یادداد این بود ک مذهب تفرقه انگیزه 😐هرجا میرسن میگن اسلام نابود کننده انسانیته،ن عزیز این مذهبه ک نابود کننده اس،فقط بخاطر مذهب فحاشی میکنن،تهمت میزنن ،حاضرم بی مذهب بمیرم اما شبیه شماها نباشم،شدیداااابا صیغه مخالفم و معتقدم عین زناست و کلاه شرعیه،اگه مشکلی با امضام داری .و عین عقده ای ها گزارش بزنی ک اخر حیوانیتی 😏
پدوفیل های آلمانی خبر ندارن اینحا ازدواج بچه ۱۲ ساله قانونیه وگرنه میومدن اینجا گلم 😂

شاید جالب باشه براتون اینجا کسی تجاوز کنه و زن حامله بشه اگر زن بچه رو سقط کنه از لحاظ قانونی مشکل داره 😂

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

عزیز میشه لطفا نزنی به صحرای کربلا اره المان همه پدوفیل و متجاوز و بی همه چیزن تو برگرد ایران رفتی یک لینک‌پیدا کردی که اصلا داره یک‌ چیز دیگه میگه و اصلا از شرایط فرهنگی و اجتماعی اون جا  هم اگاه نیستی با احساسات دیگران بازی میکنی

@میمونمت  

عزیزم دوستمون باز سخنرانی داره

این بار البته به زبان فارسی افتخار دادن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
@میمونمت     عزیزم دوستمون باز سخنرانی داره این بار البته به زبان فارسی افتخار دادن

کاش اون تاپیکم فارسی میزدن مشکلی پیش نمیومد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کاش اون تاپیکم فارسی میزدن مشکلی پیش نمیومد

ترکید کلا اون تاپیک😐

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
عاشق تحریفش شدم

حیرونشم

نمیفهمم هدفشو

این همه به گفته ی خودش مشکل داره افتاده این وسط از غرب میگه لینک‌میفرسته

تو تاپیک قبلیشم بودی؟ 

اون خیلی خووووب بود