بچه ها من ۲۲ سالمه.۱۵ سالگی ازدواج کردم و ۱۶ سالگی بچه دار شدم .تو مجردی خانواده خوب و متوسط داشتم .کمبود مالی نداشتم ولی متعصب بودن این کار بده و نکن واز این حرفا یک جورایی محرومیت زیاد .یعنی هر چی از نظر اونا درست بود بد نبودن ولی خوب دوست داشتن همون طور ک اونا میخان باشیم..من خواهر نداشتم و حساسیت بیش از حد اونا باعث شد وسواس بگیرم .وقتی هم شوهر کردم شوهرم هم سخت گیری های خودش داشت .زود بچه دار شدم..شوهرم یک چیز میگفت و خانواده ام یک حرفی اون میگفت شوهرت چرا اینو گفته شوهرم میگفت اون چرا اینو گفته لج و لجبازی ک من فقط حرص میخوردم خونه بابام بودیم ..از طرفی مامانم اینا گفتن همونجا بنشینید .خسته شده بودم خانواده می گفتن داماد بقیه اینطورند..شوهرم بدتر لجباز بود من این وسط می ساختم خسته شده بودم ..وسواس از طرفی اذیتها از طرفی
بچه اولم ک به دنیا اومد تو همین بحث ها مادرم و شوهرم بحث کردن ..و باعث شد شوهرم از خونه بابام بده دعوا زیاد شد و من زجر کشیدم حرف از طلاق و اینا ..ولی ب لطف خدا به طلاق نکشید شوهرم خونه اجاره کرد و ما رفتیم از اونجا ..همیشه این طرف ک نیومدن حرف از بدی شوهرم بود و اونطرف از بدی اینا ..من این وسط سوختم ..بچه دومم ۱۷ سالگی آوردم و باز دعوا ..من دلم میخواست شوهرم نفس و عزیز صدام کنه ولی اون نمی کرد..منم فک کردم حتما از این چیزا خوشش نمیاد آخه میگفت من از این قرتی بازیا خوشم نمیاد ..من سنم کم بود و نیاز به محبت داشتم ..ولی بهم خیانت کرد و فهمیدم چه نفسانی ک فرستاده..من وسط موندم .کم کم حرفا کمتر میشد ولی بود و من زجر می کشیدم..بچه دومم تو سن ۱۹ سالگی آوردم..بعد چند سال باهم آشتی کردن ..یک عادت بدی ک وقتی حتی یک اتفاق ساده بیفته بد همو میگن من از این حرفا خوشم نمیاد تپش قلب میگیرم ...باور کنید تو این چند سال کلی دعوا کردم با شوهرم ولی به کسی نگفتم در دام همه تو سینمه ...دعوام کنید
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
عزیزم دعا میکنم به هرچی میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی 🌺💚🌺💚🌺
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
عزیزم برات دعا می کنم به بهترین شکل ممکن طعم خوشبختیو بچشی ... نا امید نباش ... منم خیلی در گیرم با خونواده م لنقد گیر می دن به زندگیم حدود یک ماهه خونشون نرفتم دارم افسرده می شم تو هم اگه تونستی منو دعا
سوم نوزده سالگی ..گوشیم خرابه میده رو پیشگو ..شرمنده
عزیزم حق دارین ناراحت باشید همیشه توی این جو ها ادم میشه گوشت قربونی لج ولجبازی اونا ادمو له میکنه توکلت بخدا باشه اهمیت نده زیاد که اذیت نشی حداقل خودت بفکر خودت باش