2777
2789
عاشقم امضات شدم😁 غلط گیر..

دیگه چند وقته به اینجام رسیده(خودت تصویر سازی کن تا کجا).دیگه تاپیکم زدم برای غلط املایی.

سر کنکور شدیم معلم کلاس اول😂😂😂😂

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتلت

چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓                      خوب با منم دوست باشید دیگهه😪                 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜                                     یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸                تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂                                      یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤                    من همتونو دوست دارممممم😍               البته بجز مردا 😒😒😏                                           😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
پس چرا دکتر به من نگفته بزنم ؟؟حتما باید زد؟؟

اگه از آخرین تزریق کزاز ده سال بگذره قبل بارداری یا هفته های 27 تا 32 باید زده بشه.... به همه 15،16 سالگی تو مدرسه زدن برا منم ده سال گذشته بود شاید برا تو نگذشته 

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
لپه خیس خورده و خام تفت بدی تو روغن عمرا وا نمیره

میدونم وا نمیره

مث سنگ میشه😕

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دیگه چند وقته به اینجام رسیده(خودت تصویر سازی کن تا کجا).دیگه تاپیکم زدم برای غلط املایی. سر کنکور ...

میفهمم و متوجه ام چی میگی

منم ب شدت اذیت میشم ولی خب املای بیستی ام ندارم😁

جدی معلمی؟ آفرین👏🏻👏🏻👏🏻

منم رشته ادبیات خوندم. عاشق شعر و حافظ‌‌.. چ دوران شیرینی بود.. جز ریاضی😬😬😬

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
نه نمیشه از شب خیس کنی برا منکه خوب میشه 

من از شب خیس کردم🤦🏻‍♀️ الانم از ۱۰رو گاز داره میپزه مث سنگه

میفهمم و متوجه ام چی میگی منم ب شدت اذیت میشم ولی خب املای بیستی ام ندارم😁 جدی معلمی؟ آفرین👏🏻👏 ...

معلم نشدم هنوز.امسال کنکور دارم.ولی میشم😍

فعلا با آموزش نی نی سایتیا شروع کردم😀

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻