دیگه چند وقته به اینجام رسیده(خودت تصویر سازی کن تا کجا).دیگه تاپیکم زدم برای غلط املایی.
سر کنکور شدیم معلم کلاس اول😂😂😂😂
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓 خوب با منم دوست باشید دیگهه😪 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜 یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸 تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂 یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤ من همتونو دوست دارممممم😍 البته بجز مردا 😒😒😏 😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
اگه از آخرین تزریق کزاز ده سال بگذره قبل بارداری یا هفته های 27 تا 32 باید زده بشه.... به همه 15،16 سالگی تو مدرسه زدن برا منم ده سال گذشته بود شاید برا تو نگذشته
میفهمم و متوجه ام چی میگی منم ب شدت اذیت میشم ولی خب املای بیستی ام ندارم😁 جدی معلمی؟ آفرین👏🏻👏 ...
معلم نشدم هنوز.امسال کنکور دارم.ولی میشم😍
فعلا با آموزش نی نی سایتیا شروع کردم😀
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻