2777
2789
عنوان

سرطان خون

| مشاهده متن کامل بحث + 3893 بازدید | 82 پست
اره من سه سالگی علامت هاش رو نشون داد ولی کسی نفهمید آخر هفت سالگی با کارهای مسخره داییم بعد یک سال ...

ببخشید که میپرسم بعد شما هم پیوند انجام دادین؟ الان چند سال میگذره؟ کامل خوب شدید یا هنوز هم دارو مصرف میکنید؟

ببخشید که میپرسم بعد شما هم پیوند انجام دادین؟ الان چند سال میگذره؟ کامل خوب شدید یا هنوز هم دارو مص ...

الان ده سال میگذره از پیوند خوب شدم دارو هم نمی‌خورم 

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ده سال میگذره از پیوند خوب شدم دارو هم نمی‌خورم 

ممنون که جواب دادی عزیزم،  از وقتی خبر جواب نمونه مغز استخوان رو فهمیدم همش دارم گریه میکنم میترسیدم دیگه زنده نمونه از دستش بدیم روحیه م هم خیلی حساس شده چون هنوز چهل روز نگذشته از وقتی که پدربزرگم فوت کردن

ممنون که جواب دادی عزیزم،  از وقتی خبر جواب نمونه مغز استخوان رو فهمیدم همش دارم گریه میکنم میت ...

وای از الان ناامیدی به جای اینکه امیدواری بدی واقعا دلم سوخت برای بچه ولی طفلی چه دل بزرگی داری که خدا میخواد با این بیماری امتحانش کنه

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
وای از الان ناامیدی به جای اینکه امیدواری بدی واقعا دلم سوخت برای بچه ولی طفلی چه دل بزرگی داری که خ ...

آره خیلی نا امید شده بودم ولی الان حالم بهتره امروز اصلا به داداشم زنگ نزدم احوال دخترش رو بپرسم همه چیز رو از مادرم شنیدم میدونستم پشت تلفن دوباره گریه م میگیره و حال اونا هم خرابتر میشه

آره خیلی نا امید شده بودم ولی الان حالم بهتره امروز اصلا به داداشم زنگ نزدم احوال دخترش رو بپرسم همه ...

تنها کاری که از دستت برمی یاد اینکه بهش امید به زندگی بدی و براش دعا کنی باز خوبه خانواده دارین درد منو نمی کشین که هیچکی ملاقاتم نمی آمد با گریه خوب شدم که به بقیه نشون بدم 

تنها کاری که از دستت برمی یاد اینکه بهش امید به زندگی بدی و براش دعا کنی باز خوبه خانواده دارین درد ...

چرا هیچ کس نمیومد ملاقات؟  البته فکر کنم الان به خاطر کرونا اجازه ملاقات ندن که ما بتونیم بریم بچه داداشم رو ببینیم

چرا هیچ کس نمیومد ملاقات؟  البته فکر کنم الان به خاطر کرونا اجازه ملاقات ندن که ما بتونیم بریم ...

ولش کن خودتو ناراحت نکن باهاش تصویری هم حرف بزنین خوبه  من چون خانوادم ولم کردن فقط مامان بابام اونموقع داشتم 

عزیزم براش دعامیکنم💖میشه بگیدحالش چه طوراست؟؟

بیمارستان بستریه هنوز، سه دفعه تا حالا شیمی‌درمانی شده یه دفعه دیگه مونده که اگه دوباره تب نکنه هفته دیگه ست بعد هم که مرخص بشه چون بدنش ضعیف شده گفتن تا یه سال نباید بیرون بره که خدایی نکرده  مریضی دیگری نگیره تا دو سه سال هم دوره دارو و درمانش طول می کشه

از ته دلم از ته قلبم دعا کردم خدا شفای خیر نصیبش کنه....گلم فکر کنم باید همتون ازمایش بدید برای پیوند چون ما هم برای عموم ک سرطان خون داشت همه ازملیش دادیم....خوب میشه نگران نباش عزیزکم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
سلام عزیزم خوبید دختر داداشت بهترن؟ الان چطوره وضعیت اش؟

سلام عزیزم،  ممنون 

بهتره، قبلا نمیتونست راه بره، الآن راحت راه میره، ولی گفتن تا چهار سال باید شیمی درمانی بشه و از حدود یه هفته دیگه پرتو درمانی هم قراره بشه، فکر کنم بعد چهار سال که خیالشون راحت بشه سلول های سرطانی مرده پیوند میزنن، طفلکی بیشتر موهاش ریخته