2777
2789
عنوان

سرطان خون

3889 بازدید | 82 پست

امروز بعد از کلی آزمایش معلوم شد که دختر داداشم که سه سالشه سرطان خون داره، لطفا هرکی این پیام رو میخونه یک صلوات برای شفا بفرسته الان بیمارستان بستری شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا خوب بشه و کسی که باید پیوند بده هم زود پیداشه

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
یه خواهر 7 ساله داره  با پیوند مغز استخوان کامل خوب میشه؟ من خیلی نگرانشم

اره

اگه بخوره بهش خوب میشه

من خیلی ها رو دیدم که با پیوند خوب شدن.عزیزم علائمش چی بود؟

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد

وای خدا🥺🥺🥺

همین الان داشتم تو یکی از تاپیکا می گفتم 

چرا انقد تاپیک سرطان زیاد شده😖

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اره اگه بخوره بهش خوب میشه من خیلی ها رو دیدم که با پیوند خوب شدن.عزیزم علائمش چی بود؟

دو ماه بود پاش درد میکرد اول که فکر میکردیم شاید زمین خورده یا ماهیچه هاش گرفته بعد یه مدت دیدیم خوب نشد تازه دستش هم درد گرفت اول رفتیم ارتوپد عکس گرفت گفت شکستگی و در رفتگی نیست بعد گفتن کم خونی داره احتمالا آهن براش تجویز کردن چند دفعه آزمایش گرفتن دیدن آهن خونش اندازه شده ولی هموگلوبینش هی میاد پایین تر 

نمونه مغز استخوان ازش گرفتن معلوم شد سرطانه

دو ماه بود پاش درد میکرد اول که فکر میکردیم شاید زمین خورده یا ماهیچه هاش گرفته بعد یه مدت دیدیم خوب ...

الهی 

انشاالله که شفا پیدا میکنه 

خدایا این طفل معصوم چه گناهی کرد

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
انشاءالله خدا همه مریضها رو شفا بده

انشاالله 🥺

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
دو ماه بود پاش درد میکرد اول که فکر میکردیم شاید زمین خورده یا ماهیچه هاش گرفته بعد یه مدت دیدیم خوب ...

وای یاد خودم افتادم نمی دونم بچه ها چه گناهی کردن که باید تو سن کم اینطوریشن باز خدارو شکر کنین که زود فهمیدین و دست به کار شدین من خودم هم همین مشکل با علامت های دیگه داشتم دیر فهمیدن وقتی فهمیدن دیگه نابود شده بودم خداکنه هیچ بچه ای تو دوران خوش بچگیش درد سرطان نکشه

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  
شما هم به همین بیماری مبتلا شده بودید؟

اره من سه سالگی علامت هاش رو نشون داد ولی کسی نفهمید آخر هفت سالگی با کارهای مسخره داییم بعد یک سال فهمیدن اره من سرطان دارم و کلی قضیه دیگه