2789
عنوان

سئو چیست؟

229 بازدید | 7 پست

سئو به فارسی یعنی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو. یعنی شما سایتتان را برای موتورهای جستجو بهینه کنید تا سایتتان در جستجوهای اول باشد. برای مثال شما یک سایت فروش لوازم خودرو دارید، اگر سایت شما سئو شده باشد وقتی کلمه « لوازم خودرو » را در گوگل سرچ می‌کنید آدرس سایت شما در نتایج اولی می‌آید.

به دلیل اینکه گوگل بزرگترین سایت موتور جستجو می‌باشد، ما سایتمان را برای گوگل بهینه می‌کنیم.

سئو کردن یک سایت چه اهمیتی دارد؟

وقتی که شما مثلا سایت فروش کفش داشته باشید، اگر سایتتان را سئو کرده باشید که وقتی کلمه « خرید کفش » را سرچ کردیم سایت شما در نتایج اول باشد، شما می‌توانید فروش بسیار خوبی را تجربه کنید.

مثلا اگه کلمه « خرید کفش » روزانه ۱۰ هزار بار سرچ شود و شما سایتتان را روی این کلمه سئو کرده باشید، و بر فرض ۱۰ درصد از ۱۰ هزار سرچ را شما به سایتتان هدایت کنید، سایت شما روزانه هزار مشتری را خواهد داشت که بسته به محصولاتتون و زیبایی سایت و عوامل دیگر شما می‌توانید به این افراد کفش بفروشید. نکته مهمی که سئو دارد این است که اگر شما روی همان کلمه « خرید کفش » سایتتان را بهینه کرده باشید، اتفاقی که میوفتد این است که مشتریان خوبی برای سایت شما می‌آیند چون افرادی هستند که به دنبال خرید کفش هستند.

یکی از مهمترین موضوعات برای سایت، سئو می‌باشد چون بازدید کنندگان بسیار زیادی را برای شما پیدا می‌کند؛ پس اگر شما صاحب وبسایتی هستید موضوع سئو را بسیار جدی بگیرید.

منبع: سایت دوستان خوب

بسیار مهم است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. دوستان. واقعا خوشحالم که خانوم های زیادی درباره سئو اطلاعات دارند. زمانی که ما شروع کردیم همه میگفتن شما یه خانومی نمیتونی و کار یه خانوم نیست. دوره ای که شرکت کردیم فقط چند نفر خانوم بودن و کسی هم مارو جدی نگرفت. الان الهام کشاورز، خانوم سین و نداخالقی دارن فعالیت می کنن و آموزش سئو میدن. یه منبع آموزش خوب هم دیدم که خیلی داره خوب کار میکنه و چون از پشتکار این تیم خوشم اومد و یاد چندسال پیش خودم افتادم که با چه مشقتی سئو رو شروع کردم خواستم معرفی کنم. تیم شتاب دب ام هم واقعا نمونه کارهای خوب و همچنین آموزهای بسیار عالی قرار می ده که یکی از نکات قوتش اینه که از روی بقیه اسکی نرفته و محتوای مشابه و کپی و ... تولید نکردن. واقعا محتواهاش و آموزش هاش عللی هستن. البته منابع دیگرهم مثل وب سیما و نیوسئو و ابزاروردپرس هستن و شتاب دی ام هم که دیگه همه میشناید.

سلام به همه، من تازه کارم رو شروع کردم و سایتم هنوز بین صفحه ۵ و ۶ گوگله. یه نفر پیشنهاد داد با حسن واحدی کار کنم چون توی خدمات سئو در مشهد تجربه زیادی داره و پروژه‌ های موفق زیادی داشته. کسی هست تایید کنه این حرف رو؟