2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگین با این نفهم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4554 بازدید | 186 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدرس باید بدم؟

دقیق نمی‌دونم فکر کنم ردیابی میکنن تو نت سرچ کن یا زنگ بزن بپرس بگو یکی میخواد بدونه موقعی که همسرش کتکش میزنه اگه با شما تماس بگیره ولی آدرس اون مکان را ندونه با ردیابی کمکش میکنین

چجوری اجراکردی نقشتو منم خیلی نیازدارم ولی میترسم خیلی سخته

اومدم برم ببینم طلاهام هست طلاهام از قبل برده بودم خونه مامانم  بعد یهو داد و فریاد و گریه و خودزنی که طلاهام نیست 😑 شوهرم زنگ زد مامور اومد صورت جلسه کرد 😑 تا دوهفته فقط گریه میکردم که طلاهام دزد برد 😐  الانم بعد 5 ماه هر دفعه که یادش می‌افتم گریم میگیره واقعا که طلاهام دزد برده 😑 بعد اون ماجرا طلاهام بردم طلافروشی عوض کردم توی مراسم خواهرشوهرم شوهرم گفت این چیه گفتم بدل  خریدم که آبروم جلوی خانوادت نره 

عزیزم از چی میترسی دیگه نزدیکه عید برو به قهرم برو برنگرد بزار تنبیه بشه مگه تو ضعفی داری گلم دستت ت ...

خیلی خیلی موافقم با حرفات ...اسی ما یه ترس و ضعف عجیبی نشون میده ...

به نظرم همین اجرا کنی دیگه کار به کتک کاری اینا نمی‌کشه فقط چنان خودتو به در و دیوار بزن تا یه مدت خ ...

الان دیگه تابلوعه نمیشه بگه دزد برد

بهتر است روی پای خود بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی. (رودی)
الان فردا اگه دعوا و کتک کاری کرد چکار کنم. قایم کردم

اگه خواستی طلا بفروشی ب اندازه نیازت بفروش بهشم بگو مهمونی نمیدم تو این اوضاع کرونا و بی پولی..چرا نون شب بچمو بزارم تو شکم یه عده دیگه..خودمون محتاجیم..میدونی بخوای مهمونی بدی حداقل یه میلیون خرج میفته رو دستتون با پول مهمونی میتونی برا خودت و بچت لباس بگیری یه چیزیم برا اون مفت خور بگیری

اسی من خودم زخم خورده همین شرایطم

البته من خیلی سال پیش جای بچت بودم

پدر من اینطور بود و هیچ جوره هم درست نشد و میخواست طلاهای مامانمو بفروشه از بس که تن پرور و بی عرضه بود

توروخدا نزار دخترت تو اون شرایط بمونه چون مثل من خدای نکرده ضربه روحی عمیقی میخوره که با قرص و داروام نمیشه حلش کرد

طلاهاتو نده بهش دست دخترتو بگیر برو پیش پدر و مادرت 

اگه شوهرت درست شدنی نبود طلاق بگیر

نمیدونم کی هستی که داری اینو‌میخونی؛ ولی هر کی که هستی برات آرزوی لبخند میکنم :)💕🦋🍃
خاااک بر سرم چون یه جای معتبرم دلم نمیاد  در این حد بدبختم

بهش بگو به کارات ادامه بدی استعفا میدی دیگه نمیری سر کار ببینم کی خرجتو میده و واقعا هم محکم وایسا جلوش از طرفی تا کی میخوای به این شرایط ادانه بدی؟وقتش نرسیده یه فکر حسابی واسه بقیه زندگی خودتو دخترت بکنی؟

بعضی وقتا عمدا میبازی که فقط از بازی بیای بیرون
بی عرضه بودن خیلی عیب بزرگیه مثل یه ادم فلج میمونه که نمیتونه هیچ کاری انجام بده ادمی که ازنظامی بود ...

کاش فقط بیعرضه بود . یک مرد وحشی که زنی رو که خرجشو میده کتک میزنه !!! واقعا که ...

ما هر چی گفتیم این اسی یه چیزی گفت این که حاضره هر کاری کنه که اون راضی باشه طلا هاتم بدی باز دوباره یه چیز دیگه میخواد خواهرانه بهت میگم ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست این مرد زندگی کن نیست یه ادمی یه اخلاقی داشته باشه اون ادمو اتیش بزن خاکستر کن بعد دوباره ادمش کن میشه ادم سابق بهت قول میدم دیدم که میگم تو هم تا اخر عمرت باید جون بکنی بدی اون بخوره .قانون کلا با زنه فقط الان که جوونی برو برای طلاق نه وقتی دخترت بزرگ شد وقت ازدواجش شد .تو که دستت تو جیبه خودته چرا اینقدر اویزونه اینی

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
اومدم برم ببینم طلاهام هست طلاهام از قبل برده بودم خونه مامانم  بعد یهو داد و فریاد و گریه و خو ...

عزیزم مگه دور از جون شوهرش خره؟؟؟؟

حالا اون کد روش بماند🤔🤔🤔🤔

فرق طلا و بدل نمیدونه چیه؟😐😐😐😐

الان من مرد دیدم کار نداره از صبح میره اسنپ تا ظهر یه ناهار میخوره میره تا شب به خدا تو شخر کوچیک روزی 200 تومن داره تهران که بیشترم داره پس این کلا نمیخواد کار کنه ربطی نداره مردی که بخواد پول در بیاره دوتادستاشو ببندن با دندون کار میکنه فقط کافیه که بخوان من شوهرم کار خوبی داشت از کار بیکار شد با این که خجالت میکشید اما به خاطر ما رفت اسنپ خودم اینقدر براش ناراحت بودم اما باز نذاشت ما یکساعت نداری بکشیم 

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین