2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگین با این نفهم چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4554 بازدید | 186 پست
عزیزم مگه دور از جون شوهرش خره؟؟؟؟ حالا اون کد روش بماند🤔🤔🤔🤔 فرق طلا و بدل نمیدونه ...

شوهر من یکم ساده زود باوره کلا همه حقشو میخورن 😑 اگه من  و خانوادش ازش دفاع نکنیم حقشو میخورن 😑 من از نظر روحی از شوهرم قلدر تر تشریف دارم 😑 زیر بار حرف زور نمیرم 😑 هر کی هر چی بگه بلایی سرش میاد که دیگه جرات نکنه چیزی بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قدیم گفتن از تو حرکت ازمن برکت به خدا به دوماه نکشید شوهرم کار بهتر از کار قبلش پیدا کرد با حقوق بهتر رفت سرکار خدا کمک میکنه

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
همون ده گرم به چشم خودم نیومده بود 😑 اونا داشتن میمردم از حسادت 😐  

برا منم قوم عزیز شوهر نظر داده بودن😏😏😏

به شوهرم گفته بودن صداشونم شنیدم پشت‌گوشی

طلاهای مهسارو بفروش برا عروسی😕😕😕

شوهرمم گفت مگه شما براش خریدین

که نظرمیدین ، مگه گرفتم که بفروشم؟🤨

الانم بخدا  شوهرم همیشه میگه از

حرصشون همرو دستت کن.....

گردنبندو ۲ تا ۲ تا بنداز 🤣🤣🤣🤣🤣

ولی من زیاد رو نمیکنم ، بخاطرهمین حرفشون☹

همین النگو و تکپوشو میبینن زل میزنن🧐🧐🤣🤣

زشته آخه ، چیکار به طلاهای طرف داری😑

آدم با هزارجور زحمت و خون دل میخره🙄

بعد یه عده از حسادت ، خواب خوش ندارن😐

نه که من بگماااا🤐

همین که میگه طلای فلانی رو بفروش🤨

یعنی داره به طلا فکرمیکنه حسادت میکنه😑

به نظرم با یکی فالگیر حر بزن زبانبند بگیر و کلا لالش کن این به ت ک خیری نرسوند حداقل بچت یه پدری داره و سرافکنده نمیشه...هر چی روانی باشه برای بچش کوه....من اینو برا تبلیغ نمیگم بخا..چون دیدم خیلی با این شرایط خوب شد شوهرش...پدرمادری ک سال به سال از احوال بچش خبر ندارن اگه خبر داشتن بت میگفتن سخته بیا بیرون دیگ...بری خونشون ک چی بشه...یا با یه بچه خونه مجردی بگیری ک چی بشه ؟طعمه گرگ ترش بشی؟حالا اگ پدرمادر پایه اییی داشتی یا بچه نداشتی یا خودت سنت کمتر بود باید این اشغال حروم زاده رو مینداختی بیرون ...

خداکمت کنه پس ...حدی نمیتونه درمان زخم عمیقت بشه