عااااشق بی بی چک مثبتم مبارکت 😍😍اینم از عیدی خدا ک بهت داده اذرماه ب دنیا میاد ..یا اخرای ابان
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عااااشق بی بی چک مثبتم مبارکت 😍😍اینم از عیدی خدا ک بهت داده اذرماه ب دنیا میاد ..یا اخرای ابان
بخدا باورم نمیشه عزیزم اصلا امیدی نداشتم این ماه شانسی رفتم بیرون پیاده روی سرراهم شلوار تو خونه ای خریدم گفتم بزار بیبی چکم بگیرم همه علایمه پریودیو داشتم حتی دیشب پد گذاشتم ولی تا الان بیبی زدم دو خط پررنگ شد
بخدا باورم نمیشه عزیزم اصلا امیدی نداشتم این ماه شانسی رفتم بیرون پیاده روی سرراهم شلوار تو خو ...
دیگه خدا غافلگیرت کرده منم کاملا علایم پریودو داشتم هر روز با پدمیرفتم سرکار 😀😀اخرش بی بی زدم مثبت شد
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤