موووژژی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 971 عنوان Third wheel 131 بازدید | 14 پست پیش اومده با دوستتون و پارتنرش رفته باشین بیرون ؟به انگلیسی ، به طرز ضایعی به اون نفر اضافه میگن third wheel 😂🤦🏻♀️خودتون اعتراف کنین کدومتون third wheel بوده ؟؟ 😁 تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژهایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره 1399/12/27 | 17:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_emily_ عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 6557 نه پیش نیومده روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 مگه بچگیات یادت رفته باشه که قدر و ارزش چرخ سومو ندونی موژی😂 ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
موووژژی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 971 ها😐 شامل حال تو نمیشه تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژهایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 نخیر بعدی آنا پیدات کردماون فیلم ۴شنبهسوری هرچی خودمو بکشتم دانلود نشد😣 موندم تو کف ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50544 آنا پیدات کردم اون فیلم ۴شنبهسوری هرچی خودمو بکشتم دانلود نشد😣 موندم تو کف عه باید دوباره آپلود کنمبذار الان میذارمدر نرو فقط کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
موووژژی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 971 مگه بچگیات یادت رفته باشه که قدر و ارزش چرخ سومو ندونی موژی😂 من همیشه third wheel بودم🤣🤣 تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژهایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
موووژژی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 971 نخیر بعدی بعدی نداریم همش قبلی ه تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژهایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50544 آنا پیدات کردم اون فیلم ۴شنبهسوری هرچی خودمو بکشتم دانلود نشد😣 موندم تو کف سایت upload باز نمیشه که دوباره آپلود کنم🙃🙃🙃🙃😑😑😑😑😑😑😑😑😑 کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 من همیشه third wheel بودم🤣🤣 واقعاااا؟ جدی میگی؟😂 عزیزم👊🏻من یه بار نوجوونی بیش نبودم خواهرم نامزد بود با هم رفتن بیرون منم بردن انقدر فیلم هندی بازی کردن من کلا🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 مجبورشون کردم بذارنم خونه برن گم شن🤣مامانمم که کلا موافق نبود باهاشون برم تا پامو گذاشتم تو خونه گفت خوووووبت شد؟؟؟😂 ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
موهیتا عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 18016 سایت upload باز نمیشه که دوباره آپلود کنم🙃🙃🙃🙃😑😑😑😑😑😑😑😑😑 😩 خب تعریف کن چی بود؟😭 ترجمهی متون فنی به نفع خیریه ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50544 😩 خب تعریف کن چی بود؟😭 دارم آپلود میکنم صبر کن کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
موووژژی مدیر استارتر عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 971 واقعاااا؟ جدی میگی؟😂 عزیزم👊🏻 من یه بار نوجوونی بیش نبودم خواهرم نامزد بود با هم رفتن بیرو ... من بیشتر دوران دانشجویی اینجور بودم تموم شدن رابطه تو جایی که اصلا انتظارشو نداری مث پروژهایه که ساعتها روش زحمت کشیدی و قبلِ سیو کردن برق میره