خاهرا من همششش پریودام دقیق هست ودیروز باید پریود میشدم ماه دوم اقدامم اما بشددددددتتتتتت دردشو دارم انگار داره میاداماخبری نیس اما امروز سرم خیلی گیجججج میرع و بشدتتت بیحالم بیبی چکم چندروز پیش زدم منفی بود اما خیلی بیحالم وسردرد دارم چیکارکنم بنطرتون زیرشکمم درد میکنه و سمت راستپهلوم امروز بیبی چک بزنم معلومع؟
ببین من ۴ روز بعد تاخیر بعد یکساعت مثبت شد و چون معتبر نیست اهمیت ندادم ولی باردار بودم ، شش روز بعد تاخیر مثبت شد ، علایمم هم درد خیییلی شدید پریودی از ده روز قبل موعد ،گر گرفتگی شدید، خواب آلودگی شدید بود و بیحالی زیاد
آخ آره دقیقا ،هر دقیقه چک میکردم دقیقا روزی که بی بی زدم و بعد یکساعت مثبت شد لکه بینی هم داشتم واسه همین مطمئن بودم باردار نیستم ، بعد دو روز مثبت شد ینی ۶ روز بعد تاخیر
ببین من ۴ روز بعد تاخیر بعد یکساعت مثبت شد و چون معتبر نیست اهمیت ندادم ولی باردار بودم ، شش روز بعد ...
نمیدونم اجی من فقط واژنم یهو میگرف و الانم ک اینحوری درد دارم شدیدددددددددددا حس میکنم ریخت اما میبیمم نریخت من ب حدی آن تایم بود ک دقیقا ماه قبل و بعد همون ساعت میشدم اما الان فقط درد دارم و امروز بلند ک میشم یهو سرم گیج میره