2777
2789
عنوان

سوال

51 بازدید | 11 پست

خاهرا من همششش پریودام دقیق هست ودیروز باید پریود میشدم ماه دوم اقدامم اما بشددددددتتتتتت دردشو دارم انگار داره میاداماخبری نیس اما امروز سرم خیلی گیجججج میرع و بشدتتت بیحالم بیبی چکم چندروز پیش زدم منفی بود اما خیلی بیحالم وسردرد دارم چیکارکنم بنطرتون زیرشکمم درد میکنه و سمت راست‌پهلوم امروز بیبی چک بزنم معلومع؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین من ۴ روز بعد تاخیر بعد یکساعت مثبت شد و چون معتبر نیست اهمیت ندادم ولی باردار بودم ، شش روز بعد تاخیر مثبت شد ، علایمم هم درد خیییلی شدید پریودی از ده روز قبل موعد ،گر گرفتگی شدید، خواب آلودگی شدید بود و بی‌حالی زیاد

انشاالله که بارداری

حسم میکردی داره میریزه اما نبود

آخ آره دقیقا ،هر دقیقه چک میکردم دقیقا روزی که بی بی زدم و بعد یکساعت مثبت شد لکه بینی هم داشتم واسه همین مطمئن بودم باردار نیستم ، بعد دو روز مثبت شد ینی ۶ روز بعد تاخیر

ببین من ۴ روز بعد تاخیر بعد یکساعت مثبت شد و چون معتبر نیست اهمیت ندادم ولی باردار بودم ، شش روز بعد ...

نمیدونم اجی من فقط واژنم یهو میگرف و الانم ک اینحوری درد دارم شدیدددددددددددا حس میکنم ریخت اما میبیمم نریخت من ب حدی آن تایم بود ک دقیقا ماه قبل و بعد همون ساعت میشدم اما الان فقط درد دارم و امروز بلند ک میشم یهو سرم گیج میره

آخ آره دقیقا ،هر دقیقه چک میکردم دقیقا روزی که بی بی زدم و بعد یکساعت مثبت شد لکه بینی هم داشتم واسه ...

من لکه مکه هم ندارم😂😂😂😂این اومدن نبومدنش ب درک کککککک حس اینکه نمیدونی داستان چیه یطرف

نمیدونم اجی من فقط واژنم یهو میگرف و الانم ک اینحوری درد دارم شدیدددددددددددا حس میکنم ریخت اما میبی ...

احتمال زیاد بارداری دوستم، علایم هر کسی متفاوته ،من بارداری اولم اصلا هیچ علایمی نداشتم

2790
2778
2791
2779
2792