2777
2789
عنوان

کادو

88 بازدید | 11 پست

سلام خانوما...تولد نامزدم نزدیکه...اصلا هبچ برنامه ای ندارم😐چون تو عید هستش نمیدونم خونه خودشونن یا مسافرتن...حالا اون رو بکنار.... اصلا نمیدونم کادو براش چی بگیرم..ایشون تولدم طلا داد میخوام یچیز بدم که درخورش باشه و کم نباشه...اینقدر این مدت لباس دادم بهش ک دیگه تکراری شده...شلوار جین هم بهش دادم...اهل ساعت انداختنم فکر نکنم باشه چون تو دست  خودش تا حالا ندیدم...عطرم بنظرم کمه😐 با گوشیم زیاد کاری نمیکنه ک پاور بانک یا تجهیزات موبایل بگیرم🙄🙄منو از این سردر گمی نجات بدید...منتظر ایده های خوبتون درباره ی تولد و مخصوصا کادو هستم🌹☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدااا راستشو بگو اگ کادوت درحد ۳۰۰_۴۰۰ت باشه پولشو داری؟ازکجا😂😂

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

می مونه کیف چرم و البته الان فصلش نیست دستکش چرم

یه سری چیزها رو مثل بادکنک و فشفشه بگیر آماده داشته باش که اگر طوری شد که حتی جشن کوچولو خواستی بگیری داشته باشی و بمونه فقط کیک 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
۲۹ میشه

کمر بند.

ساعت.

دکمه های مخصوص آستین هستن خوشگلن از اونا.

گردنبند اول اسم خودت و نامزدت.

دو تا دستبند ست یکدونش زنونه و یکی دیگه مردونه به عنوان دستبند عشقتون.❤💛💛

خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم‌ گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹

بنظرم ساعت بگیرین اگه تاحالا هم استفاده نکرده ولی این ساعت رو شما براشون خریدین پس حتما به خاطر شما استفاده می‌کنه 

و اینکه اگه با خانواده همسرتون اوکی هستین باهاشون هماهنگ کنید و همسرتون رو سوپرایز کنید