2777
2789
عنوان

کادو

88 بازدید | 11 پست

سلام خانوما...تولد نامزدم نزدیکه...اصلا هبچ برنامه ای ندارم😐چون تو عید هستش نمیدونم خونه خودشونن یا مسافرتن...حالا اون رو بکنار.... اصلا نمیدونم کادو براش چی بگیرم..ایشون تولدم طلا داد میخوام یچیز بدم که درخورش باشه و کم نباشه...اینقدر این مدت لباس دادم بهش ک دیگه تکراری شده...شلوار جین هم بهش دادم...اهل ساعت انداختنم فکر نکنم باشه چون تو دست  خودش تا حالا ندیدم...عطرم بنظرم کمه😐 با گوشیم زیاد کاری نمیکنه ک پاور بانک یا تجهیزات موبایل بگیرم🙄🙄منو از این سردر گمی نجات بدید...منتظر ایده های خوبتون درباره ی تولد و مخصوصا کادو هستم🌹☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدااا راستشو بگو اگ کادوت درحد ۳۰۰_۴۰۰ت باشه پولشو داری؟ازکجا😂😂

گفت حاجی عاشق الله ک بشی دیگ هیچ گناهی بت حال نمیده..چ زیبا گفت..به قران خیلی سالِ دارم تاپیکای لطفا منو ب عنوان دوستی قدیمی بین خودتون قبول کنید😉😊

می مونه کیف چرم و البته الان فصلش نیست دستکش چرم

یه سری چیزها رو مثل بادکنک و فشفشه بگیر آماده داشته باش که اگر طوری شد که حتی جشن کوچولو خواستی بگیری داشته باشی و بمونه فقط کیک 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
۲۹ میشه

کمر بند.

ساعت.

دکمه های مخصوص آستین هستن خوشگلن از اونا.

گردنبند اول اسم خودت و نامزدت.

دو تا دستبند ست یکدونش زنونه و یکی دیگه مردونه به عنوان دستبند عشقتون.❤💛💛

خدایا شکرت.🙏🏻🙏🏻🌹❤💛یکدونه صلوات برای سلامتی همه و......بفرستین.ممنونم‌ گلا.💛💛💛❤🙏🏻🙏🏻🌈🌹

بنظرم ساعت بگیرین اگه تاحالا هم استفاده نکرده ولی این ساعت رو شما براشون خریدین پس حتما به خاطر شما استفاده می‌کنه 

و اینکه اگه با خانواده همسرتون اوکی هستین باهاشون هماهنگ کنید و همسرتون رو سوپرایز کنید