2777
2789
عنوان

در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 80 پست
تا وقتی جفتتون نخواین کسی نمیتونع جداتون کنه زندگیتون بچسبین

مشکل اینجاست اعصاب برامون نمیذارن یا به من تهمت میزنن یا اون که از هم دلسرد بشیم 

دلم میخواد از دست همه فرار کنم برم یجایی بمیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی بی چکم مثبت بود ازمایشم منفی شد رفتم دکتر سونو نوشت گفتن حامله ایی دو ماهه هم هس الان دوباره رفتم ...

غصه نخور سال جدید ایشالله دامنت سبز میشه

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

بد👎🤕

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
مشکل اینجاست اعصاب برامون نمیذارن یا به من تهمت میزنن یا اون که از هم دلسرد بشیم  دلم میخواد ا ...

شرایط سختیع از هم دست نکشین

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
دخترم و خوابوندم شام گذاشتم همه جا مرتبه بارونم داره میاد  خودمم دارم میوه میخورم

ای جان نوش جان