سابق__panii13 مدیر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2486 عنوان در چ حالین | مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 80 پست اینجا بارونه اهنگ بوی عیدی گذاشتم چرا هیچی مث قبل نیست دلم گرفته خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪 1399/12/27 | 16:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سابق__panii13 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2486 باخواهرم تصویری صحبت میکردیم...حالا اسی ی سوال توتصویری اونی ک زنگ بزنه شارژ نتش میره یاهردو؟ جفتش میره ولی اونی ک زنگ میزنه خیلی بیشتر خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 قرار بود منو همسرم جدا شیم عاشق همیم ولی ن خانواده ی من اونو میخوان نه خانواده ی اون منو&nbs ... پروفت خودتی گل؟ دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
سابق__panii13 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2486 اسی کدوم شهری که بارون میاد؟ کردستان عزیزم خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 جفتش میره ولی اونی ک زنگ میزنه خیلی بیشتر اهان ممنون حالا بنظرت نینیسایتم زیاد نت میبره؟ دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
سابق__panii13 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2486 درازکش از دیشب هیچی نخوردم فقط قرصاموخوردم....شوهرموپسرم رفتن بیرون منم نخوردم حس ندارم از اتاق بزنم بیرون خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
سابق__panii13 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 2486 اهان ممنون حالا بنظرت نینیسایتم زیاد نت میبره؟ ن زیاد چند گیگ میگیری هرماه خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪
کرشمهبانو عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 6479 خونم شلوغه یه عالمه کار دارم خیلی ولی خیلی خیلی تنبل شدم تو این ماه بارداریم نمیدونم چرا شوهرم میگ ... عیب نداره گلم نگران نباش آفرین ب شوهرت ب خاطر رشد نی نی اینحوری شدی عیب نداره کنی از کارها هم بمونه سلامتی خودت ونینیت مهمترین چیزه اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 عالی تخمه میخورم بفرمایین😁😂 ممنون منم الان آوردم بخورم توگفتی هوس کردم دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
کرشمهبانو عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 6479 حال دلت خوش ایشالله مبارکهه ممنونشاد وخوشبخت باشی گل اگر تنها ترین تنهایان شوم باز هم خدا هست. او جبران همه نداشته های من است خدایاشکرت😊
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 منم نخوردم حس ندارم از اتاق بزنم بیرون شمابارداری بچه گناه داره بزارخوردوخوراکت خوب باشه....نینیتو گشنه نزار😚 دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 ن زیاد چند گیگ میگیری هرماه ۴ گیگ دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
دختر_خودساخته عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 1662 وا اینا دیگه چجور خانواده های هستن قبلا یبار نامزد بود دوست نداشت دختره رو جدا شدن حالا خونوادش میگن باید اونو بگیری اینو نمیخواییم عصبی شد رفت تهران دارم سکته میکنم ❤
مامان_دودل5 عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4823 چراا دلم پر شده بود بد جووووور امشال سال چرتی بود برام خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
دختر_خودساخته عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 1662 شرایط سختیع از هم دست نکشین ازدواج پیوند دو خونوادست وقتی منو نمیخوان بهم بر میخوره میگم نکنه نتونم خوشبختش کنم سرکوفت بزنن اگه به نامزد سابقت بر میگشتی الان این دختره بدبختت نمیکرد همش از این فکرا میکنم ❤
hozeabi عضویت: 1399/06/17 تعداد پست: 7039 ن زیاد چند گیگ میگیری هرماه دیشب ۴گیگ گرفتم یکم چت کردم چنساعتم توسایت بودم ۱ساعتم باخواهرم حرف زدم تصویری حالا نتم شده ۲۷۹۸مگابایت دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄