2777
2789

سلام و عرض احترام به همه عشقای دلم 

من دخترم ۷ ماهشه و شربت روی سولفید میدم واسه اشتهاش 

چون فقط شب ها شیر میخوره تو خواب خونه منم مهمون زیاد میاد میره و این بچه وقتی دورش شلوغه لب به غذا نمیزنه حتی از صبح تا غروب ۱۲۰ میل میخوره ولی وقتی ارومه خونه باز بهتر میخوره ولی درکل اصلا خوراکش خوب نیست تموم حریره بادام و فرنی و حریره برنج و اینارو تست کردم روز دوم دیگه با دعوا و بدبختی میخوره ولی انگار این شربت روی سولفات اشتهاشو بهتر کرده ولی میترسم که ضرری داشته باشه واسش نمیدونم

چه شربتی بدم که اشتهااور ومکمل چاقی باشه 

شربت اشتهااور نوزاد هفت ماهه نمیشناسید ؟

چیزی که خودتون تو هفت ماهگی داده باشید به بچه هاتون ؟

شربت رو نمی دونم ولی من جای شماباشم خونه ام کسی رو راه نمیدم به خاطر نی نی تاغذابخوره الانم که کروناست چه مهمونی ببخشیدا

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
شربت رو نمی دونم ولی من جای شماباشم خونه ام کسی رو راه نمیدم به خاطر نی نی تاغذابخوره الانم که کرونا ...

اخه مگه میشه راه نداد منم دوست دارم نیان 

پدر مادربزرگش میان نمیشه نگفت نیا اولین نوشونه 

خاله اش میاد 

اینام هر سه روز میان

شما گفتی راه نمیدم تو حرف اسونه ولی نمیشه همین که من نمیرم یعنی نیایین ولی میان چیکار کنم دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مگه میشه راه نداد منم دوست دارم نیان  پدر مادربزرگش میان نمیشه نگفت نیا اولین نوشونه  ...

کرونا که خطرناک تره منم نوزاد دارم اولش دلخوری شدولی الان همه عادت کردند حالا شماببرتواتاق یابالکنی شایدخوشش اومدغذا خورد

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم