2777
2789
عنوان

غیرت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 95 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اره من کاملا موافقم حرفتون درسته

من نمیگم‌حرفم درسته یا طرفداریه پسر خالمو نمیکنمااا ولی خب خانمش هم مشکل داشت خداییش .‌اخرم جدا شدن بس که این طور کارها رو میکرد 

میرقصانم زندگی را به سازم
نه اخه فررق داره خیلی  من خوشم میاد میبینم مهمم براش

تو فک کردی اینجوری مثلاً رو روسریت غیرت داره آرایش نکنی پسری نبینتت نه به خدا کسی که اخلاقش اینجوری که انتخابی نیست که کجاس باشه کجاش نباشه عزیزم یه پکیجه همش با هم میاد منم اوایل دوستام تو دانشگاه میگفتن وای چقدر باحاله چقدر دوست داره چقدر حواسش بهتره به خدا آدم داغون میشه بشنو از من 

اگه منظورتون از غیرت گیر دادن ب لباس پوشیدن و امرونهی کردن ک چی بپوش چی نپوش باشه و روسریتو جلو بکش و اینجوری باش و اونجوری نباش و اینجا برو اونجا نرو هست ک واقعا حالم بهم میخوره از این مسئله 

مگه من خودم عقل و شعور ندارم نمیفهمم چیکار کنم؟ 

اصلا همچین مردی رو یک ثانیه هم نمیتونم تحمل کنم

غیرتی خوبه مثلا من عشقم بهم میگه روسریت بکش جلو یا نمیزاشت ارایش کنم تو این چند سال که باهاشم ارایش ...

چه جالب 

من خدارو شکر با ارایش و پوششم هیچ مشکلی نداره میگه هر طور دوس داری فقط خیلی بدن نما نباشه جلب توجه کنه که خب من اونطوری نمی پوشم 

اینم تازه اینقدر یه طوری میگه دوس دارم بپرم بغلش 😂😂از بس مظلوم میشه فکر میکنه ناراحت میشم

نامزد من غیرتی هست ولی نه اونجور ک بگه لباست اینجوریه یا موهات بازه اینجوری که مثلا بدش میاد کسی پشتم چیزی بگه و بلافاصله دهنشو سرویس میکنه و اینکه دوس داره همیشه خوب باشم و کسی بهم چیزی نگه و اینا ولی حسوده ینی تو گوشیم اسم پسر ببینه حالا اون پسره بچه هم باشه ناراحت میشه خیلی حسوده البته این حسادتش کپیه خودمه خودمم اینجوری ام اخه

مثلا من بیرون لاک بزنم دعوا میکنه..جوراب نپوشم شلوار تنگ قد ۹۰..تنها هم بیرون برم هی زنگ میزنه خیلی ...

چه بامزهه خدا حفظتون کنه برای هم 😍 

من اخه یکم کرم دارم دوس دارم بگه من گوش ندم 😂😂😂😂

غیرت به اینه که نزاره آب تو دلت تکون بخوره ..نه اینکه حرف الکی و چرت بزنه

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من تولد پسر خاله بزرگم بود داشتم بوش میکردم بد عکسشو گذاشتم اینستام  خون بپا کرد 🤣

اخیییی 😂😂😂😂

من از اینکارا نمی کنم اخه همیشه میگم اگه جامون عوض میشد چی ؟ 

بعد دیگه میگم لعنت بر شیطون😂😂😂