2777
2789
عنوان

غیرت ...

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 95 پست
واقعاا؟ مثلا چی کار میکنن که خسته شدین؟

رو مخه 

البته قبلن به خاطر بیماریش خیلی خیلی زیاد بود.

الانم که تقریبا درمان شده خیلی گیر میده ربطیم نداره به بیماریش 

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
حد وسطش خوبه دیگه من میرم خونه خالم دعوامون میشه ۳تا پسر داره بد کلا خیلی دوسشون دارم آخخخخه😂

😂😂😂

اتفاقا خوش میگذره اینجوری خیلی بامزه حرص می خورن😂😂اما دلم نمیاد اذیتش کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای به خدا از بیرون جذاب آدم می پوسه از تو من دیگه نابود شدم جرات ندارم جواب سلام کسی رو بدم تنهایی بیرون برم نه که بگه نرو ولی آنقدر آدم اذیت میشه طی سالها خودش خودشو حبس می‌کنه واسه من که اینطور شده

غیرتی خوبه مثلا من عشقم بهم میگه روسریت بکش جلو یا نمیزاشت ارایش کنم تو این چند سال که باهاشم ارایش از سرم افتاده به لباسام گیر میده البته من لباسام معمولیه ولی میگه یکم گشاد تر بپوش ولی کیه گوش بده

دروغ گفتم گوش میدم ولی با بداخلاقی مجبورم نمیکنه با مهربونی و‌سیاست میگه منم گوش میدم 

کسی که مفهموم غیرت رو بفهمه به نوع پوششم و اینا گیر نده اره خوبه

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
ببین من دوست دارم غیرتی باشه  نه شکاک  غیرت با شکاک فرق داره  نگرانم باشه  ب ...

منم اینو دوس دارم 

اینکه حواسش به من باشه نه که منو محدود کنه مخصوصا توی پوشش چون خودم به اندازه ی کافی حواسم هست حس میکنم اونجوری توهینه برام

منم اینو دوس دارم  اینکه حواسش به من باشه نه که منو محدود کنه مخصوصا توی پوشش چون خودم به اندا ...

دقیقا غیریت فقط حساس بودن به مو و حجاب نیست به همه چیه

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
میشه یه عکس دیگه بگذاری رو پرف من تورو پسر تصور میکنم😅🤦

😂😂😂💔

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜