2777
2789
عنوان

رنگ مو پیشنهاد بدید

64 بازدید | 9 پست

عقدم می‌خوام موهامو رنگ کنم یه رنگ روشن بگید که زیاد اکسیدان نبره نمی‌خوام موهامو کلا اول سفید کنه ک موهام خراب شه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

خیلی خزه دخترا تا عقد میکنن موهاشونو رنگ میکنن😅ولی خاستی رنگ بکنی شکلاتی یا نسکافه ای تیره بکن

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
خیلی خزه دخترا تا عقد میکنن موهاشونو رنگ میکنن😅ولی خاستی رنگ بکنی شکلاتی یا نسکافه ای تیره بکن

اابته سایقه س. همه هم سلیقه نیستن. بعضی وقتان ادم‌موی سفید داره ک دوس نداره ب فنوان نوعروس باهاش بگرده. جتی قبل عقدم رنگ‌میکنخ. 

من از دوران مجردی یه رنگ هم رنگ واقعی موهام‌میذاشتم. چون موهام سفیدی داش. بعد از عقد هم همونطور. ولی برای عید و برای شب عروسیم، یه سکلاتی تیره گذاستم. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اابته سایقه س. همه هم سلیقه نیستن. بعضی وقتان ادم‌موی سفید داره ک دوس نداره ب فنوان نوعروس باهاش بگر ...

من عروسیمم موهامو رنگ نکردم خیلی هم راضی ام،موهای خودمم خرماییه البته هیچوقت دلم نمیاد رنگش بکنم

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
ببخشید چرا خزه ؟؟؟؟؟؟؟میتونم دلیل قانع کنندشو بدونم  ؟

دلیلش میتونه این باشه که این حرکت دخترای محدوده که تا شوهر میکنن سریع موهارو رنگ میکنن،وگرنه دختری که اعتماد بنفس داره یه مدت دست نگه میداره تا حداقل شب عروسیش رنگ بکنه یا حتی بعد عروسی،البته این نظر منه،چون رنگ موهای خودمو خیلی دوس دارم و شوهر هم کردم به این فک نکردم رنگ بکنم موهامو

دلیلش میتونه این باشه که این حرکت دخترای محدوده که تا شوهر میکنن سریع موهارو رنگ میکنن،وگرنه دختری ک ...

عزیزم‌همه مث هم‌نیستن. دختری ک تنهایی در دوران‌مجردی سفر خارج از کشور میره،  لنگ سوهر نیس واسه رنگ کردن موهاش😉 اختیارش قبل و بعد از ازدواج دست خودسه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
دلیلش میتونه این باشه که این حرکت دخترای محدوده که تا شوهر میکنن سریع موهارو رنگ میکنن،وگرنه دختری ک ...

نظرتون محترم ولی اینایی که گفتین ربطی به اعتماد به نفس نداره . ونباید به بقیه توهین کنین ! 

منم یکسالی از عقدم میگذره دوست داشتم رنگ کنم ببینم چطور میشه . این باعث میشه بفهمم رنگ بهم میاد یا نه . حالا تو عروسی رنگ بذارم یا طبیعی بهتره .! اصلاشاید تو این شرایط عروسی در کار نباشه . چه حرفا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز