2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 52 پست
نوبت چی باید بری خونه مادرش؟ چقدر پول میخواستی؟

مادرش مریضه  نوبتی میریم نگهش میداریم  بهش گفتم هرچقدر درتوانته‌بده

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرموقع ازاول گفتم گفته ندارم  فقط برای من اینطوریه

بعضی مردا هستن اینجوری، پول دست زن نمیدن،خیلی باید بجنگی تا این رفتارش عوض شه 😔😔😔😔 هرگی انگار یه مشکلی داره چرا هیچکس خوشبخت نیست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چه سخت ناراحت شدم خوب درستش کن  نه با داد و فریاد سیاست پیش بگیر

دادوفریاد نکردم فقط دلم ازش گرفته و باهاش سنگین رفتار میکنم اونم‌دست پیش گرفته قهر کرده

مادرش مریضه  نوبتی میریم نگهش میداریم  بهش گفتم هرچقدر درتوانته‌بده

دست تو رو باید ببوسه،من اگه بودم نمیرفتم حقیقتش با این رفتار نه چندان دلچسبش ،اخرش رفتی؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

چن وقته ازدواج کردی ؟از اول خرج نکردی یا کلا مدلش اینجوریه پول نمیده بهت؟ 

سه ماهه عروسی کردم از اول برای من این مدلی بود همش میکفت ندارم

دادوفریاد نکردم فقط دلم ازش گرفته و باهاش سنگین رفتار میکنم اونم‌دست پیش گرفته قهر کرده

عزیزم ازش پول نخواه،ببرش بازار حسابشو برس همونجا 

دست تو رو باید ببوسه،من اگه بودم نمیرفتم حقیقتش با این رفتار نه چندان دلچسبش ،اخرش رفتی؟

اره چون نوبتم بود رفتم 

سه ماهه عروسی کردم از اول برای من این مدلی بود همش میکفت ندارم

تازه عروسی که عزیز دلم، چن وقت عقد بودین؟سعی نمیکردی درست کنی این رفتارشو؟اینحور که‌گفتی خسیس نیست شوهرت فقط واسه تو خرج نمیکنه انگار ،باید بهش فشار بیاری

اره چون نوبتم بود رفتم 

چرا رفتی؟اگه نمیرفتی اذیتت میکرد؟ اگه دست بزن نداشت ،اگه من بودم این سری رو میرفتم دیگه نمیرفتم 

ببین یه بار برای همیشه تکلیفتو روشن کن

بگو تو که مسئولیت حالیت نمیشد بیخود میکردی زن میگرفتی

بگو منو طلاق بده برو ور دل خانواده ت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
تازه عروسی که عزیز دلم، چن وقت عقد بودین؟سعی نمیکردی درست کنی این رفتارشو؟اینحور که‌گفتی خسیس نیست ش ...

۵سال عقد بودیم نه اتفاقا خیلی دست و دلبازه فقط برای من‌اینجوریه بعضی وقتا حس میکنم منو نمیخاد