2821
2789
عنوان

شوهرم

597 بازدید | 52 پست

شوهرم به همه پول میده به من‌میرسه میگه ندارم دوروز پیش پول میخاستم زنگ‌زدم‌گفت ندارم نوبتت باید بری خونه مادرم منم ناراحت شدم منم پیام دادم‌گفتم پولات همه برای خودت منتتم دیگه نمیکشم پیام‌داد ناراحتی گمشوخونه بابات منم از دوروز پیش باهاش سنگین رفتار میکنم  اونم هیچ‌به‌روی‌خودش نمیاره بنظرتون راه درستش چیه؟

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوبت چی باید بری خونه مادرش؟ چقدر پول میخواستی؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

برای خواهرزادش هرکی پول‌بخاد برای خانوادش 

چن وقته ازدواج کردی ؟از اول خرج نکردی یا کلا مدلش اینجوریه پول نمیده بهت؟ 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز