2777
2789
عنوان

حس وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

ولی خوب من با خانومش خیلی خوبم خیلیم هم خودش هم کوچولوشو دوس دارم اصلا نمیخوام ی درصد جتی زندگیشون خراب شه ولی حس وابستگی بهش پیدا کردم نمیدونم چرا اینجوری شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگه نگران و نمیتونه بذاره تنها برم 

خوب تو بابد خودت فکر کنی واسه خودت مگه اون چیکاره تویه؟به مردا هم رو بدی از زنشون راحت میگذرن خواهشا شمارونده بزار حالیش بشه زن داره زنش چه گناهی کرده تو خونه نشسته بعد زنا دیگه تو محیط کار بخوان زندگیشو خراب کنن

ینی چی مهر طلب 

سرچ بزن گوگل طولانیه..اکثرا بخاطره یه تجربه ی تلخ یا گذشته ی پر از عقده و کمبود محبت اتفاق میوفته.نگران نباش منم قبل ازدواجم مهرطلب بودم 

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
سرچ بزن گوگل طولانیه..اکثرا بخاطره یه تجربه ی تلخ یا گذشته ی پر از عقده و کمبود محبت اتفاق میوفته.نگ ...

ن اصلا این جوری نیستم من قبلا نامزد گرده بودم ۱ سال اونم همه چیش خوب بود خیلی هم محبت میکرد ولی خوب اصلا ت دلم نرفت اخرشم هم بخاطر ی اتفاق تموم شد ولی نمیدونم ت ۳ ماه چرا اینجوری شدم این حس مسخره اتفاق افتادهبااینگه ۱۲...۱۳ سال از من بزرگ تره 

ن اصلا این جوری نیستم من قبلا نامزد گرده بودم ۱ سال اونم همه چیش خوب بود خیلی هم محبت میکرد ولی خوب ...

عزیزم گفتم ک سرچ کن گوگل.اون چیزی ک تصور میکنی نیس

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
باشه گلم چطوری درست کنم خودمو ولی سرکار هم برم؟؟؟

به ارزش خودت فک کن.هرروز به خودت بگو من باارزشم من با ارزشم من باارزشم دراخر بگو من دستمال کسی نمیشم ک تهش زنشو به من ترجیح بده.ببخش ک رک گفتم