2821
2789
عنوان

حس وابستگی

215 بازدید | 23 پست

سلام خانوما توی محیط کارم ک ۳ ماهه مشغولم به صاحب کار نمیدونم ی حسی پیدا کردم البته اشون خودش خانم بچه داره ...شبا دیر بشه خودش منو میرسونه خونمون من مجردم نمیدونم اسم حسمو چی بذارم وابستگی عادت نمیدونم چیه ب حدی ک اگه ی روز حرفی نزنه یا با بقیه حرف بزنه عصبی میشم و ناراحت خیلیم حساس شدم 😌اگه ی روز نبینمش عصبی میشم اونم خیلی مهربونه چکار کنم اسم این حس مسخرم چیه چطوری این حس از خودم دور کنم خیلی بخش عادت کردم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه نمیتونی خودت و حست رو کنترل کنی از اونجا بیا بیرون.

مطمعن باش اگر بخوایی رو خرابه های زندگی کسی زندگیت رو بسازی خوشبخت نمیشی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تو مهرطلبی متاهل و مجردم حالیت نی.کار از ریشه خرابه و تا خودت نخوای کسی نمیتونه کمکت کنه

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
اعصابم بهم ریخته همش فکرشو میکنم همش ت فکرم ۲۴ ساعت حتی همش خوابشو میبینم چطوری این حس از خودم دور ک ...

به نظرم باید خودتو از اون محیط دور کنی شیطون همه جا هست الان داره کم کم وسوست میکنه خواهشا بهترین رو برای مردم بخواه تا بهترین نصیبت بشه با فک‌کردن به اون مرد هیچی به دست نمیاری بعدشم تو عیبهاشو که نمیدونی فقط ظاهرشو دیدی به زنش فک کن خودتو جای اون بزار اصلا به نظرم تا الانم رسوندنت کاملا اشتباه بوده واقعا زشته اون تورو برسونه

به نظرم باید خودتو از اون محیط دور کنی شیطون همه جا هست الان داره کم کم وسوست میکنه خواهشا بهترین رو ...

آخه میگه نگران و نمیتونه بذاره تنها برم 

2790
2823
2791
2779
2792