2777
2789
باور میکنی این چیزارو؟ 

خب ثابت شدس ولی من هنوز باور نکردم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خب ثابت شدس ولی من هنوز باور نکردم

چی ثابت شدست؟ 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی ثابت شدست؟ 

تاثیر گوش دادن ساب،دختر خواهرمم دورشو رفته واسه اما چیم هست نه فقط چشم ،واسه منم ی چیزایی میفرسته منم‌پاک میکنم مخم نمیکشه اون صداهارو گوش کنم 😁😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
تاثیر گوش دادن ساب،دختر خواهرمم دورشو رفته واسه اما چیم هست نه فقط چشم ،واسه منم ی چیزایی میفرسته من ...

وااای واسه من بفرستی من شاید علاقه پیدا کنم

من به چیزای عجیب غریب علاقه دارم😬😬😬😂😂😂

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
وااای واسه من بفرستی من شاید علاقه پیدا کنم من به چیزای عجیب غریب علاقه دارم😬😬😬😂😂😂

😂😂راجعبه چی میخوای بگم همونو بفرسته۰

😂😂راجعبه چی میخوای بگم همونو بفرسته۰

چه بدونم حالا میای واتساپ 

گزینه هاشو میگی😁😁😁😁

چه بدونم حالا میای واتساپ  گزینه هاشو میگی😁😁😁😁

باشه 😁

حالا من زیاد کاری با نتیجه دادن یا ندادنش ندارم بدم میاد دروغ میگن کاش کاربری همون که بالاتر گفته بو ...

🤦🤦🤦

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
  برا من نمیفرستین گناه دارم؟

چشم😁