2777
2789
وقتی کسی ندونسته حرف میزنه اون باید شفا پیدا کنه گذاشت من اصن حرف بزنم مگ من گفتم میخام چیزی بفروشم ...

حالا کاش میزاشتی ببینیم لااقل☹️

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه ساب روخودمون بسازیم چی باصدای خودمون

نمدونم اینو عزیزم.  من شنیدم پکیج هاش فروشیه  نمیدونم میشه خودمون بسازیم یانه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
نمدونم اینو عزیزم.  من شنیدم پکیج هاش فروشیه  نمیدونم میشه خودمون بسازیم یانه

اخه برای این میگم که اطمینان داشته باشیم که داخلش چیاگفته میشه

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
اره ی عنم گذاشتم کنار برای مادر پدرتو کل خاندانت برو حالشو ببر هری

دیر رسیدیم مامان باباتم عین خودت گرسته ان  دیدیم حمله کردن همونم خوردن  ههههه  برو بچه برو

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
@mahkombsokt   بیا چشاتو رنگی کن😁

😲😲😲😲😲😲

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔
😲😲😲😲😲😲

🤷‍♀️🤷‍♀️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
🤷‍♀️🤷‍♀️

باور میکنی این چیزارو؟ 

شکستم .... آنقدر آھسته که صدای شکستنم  کسی  را آزار نداد...صدای شکستنم را فقط دیوارھای اتاقم شنیدند...صدای شکستنم را قلم و کاغذ شنیدند‘ و شعــر پس  دادند ... صدای شکستنم را خدا شنید و سکوت جواب داد...می دانی؟  فقط بغض میکنم ..این سخت تر از ھرچیزست بغض داشته باشی و بخندی .... خیالت راحت! از درون شکستم ...صدای شکستنم را ھیچ کـس نفھمید💔