فسقلی_صورتی مدیر عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 5039 عنوان کامنت دختر زیر عکس پسر | مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 22 پست یه همکلاسی و دوست معمولی دختر زیر عکس پسر کامنت قلب و بوس😘😘😘❤️❤️❤️❤️ میزاره؟؟ و پسر هم قلب و بوس 😘😘😘❤️❤️❤️❤️جواب بده؟؟اگ اینطوری باشه یعنی چیزی بینشونه؟؟ ‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️ لینک حذف تاپیک 1399/12/27 | 00:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14919 صد در صدوگرنه کامنت گل و سپاس و این چیزارو میذاشتن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
__hanii_ عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 8298 معلومه ک ارهحتما دوتاشون مرض دارنوالا ما باهمکلاسی پسرمون خیلی صمیمی بودیم ولی پستاشو نهایتا لایک میکردیمکامنت ک اصلاااا میگفتیم شاید دوست دختر پنهانی از ما داشته باشه دختره ببینه ناراحت شهاصلا صورت خوبی ام نداره کامنت قلب و بوس واسه ی پسر
resume عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 3242 کلا به نظرم؛دوست معمولی باشی؛لزومی نداره ایموجی بوس و قلب قرمز بفرستی.این همه ایموجی مرتبط و مناسب تر هست...پس از نظر من؛ بله؛ شاید منظوری داره.
مسیح_زمرد عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 3760 بعضیا صمیمیت خرکی دارن با اینکه چیزی بینشون نیس، من اصلا خوشم نمیاد ازین صمیمیتا ولی نمونشو تو اطرافیانم زیاد دیدم اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2583 من پسریو میشناسم که در جواب کامنتای پستش واسه اکثرا 😘🥰🌹 رو چنتا از هرکدوم میذاشت.فالوراشم هم پسر، هم دختر بودن ولی دختراش خیییلی بودن چون استادشون بود.نمیدونم آیا منظوری پشتش هست یا نه؟!!! 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹