2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ازت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5851 بازدید | 56 پست

یعنی طلاقه عاطفی.... خوب وقتی بهت حسی نداره و شما میخای بهش بی احساس و بی تفاوت باشی... خوب دلیل موندنت چیه... یعنی فقط عین خدمتکار براش شام و نهار بپزی و اونم در ازای کارت لباس و خوراکت رو تامین کنه... پس تکلیف حس و عشق چی میشه.... هعیی خواهر.. چی بگم 😔 😔 😔 برای خودم و زنای سرزمینم متاسفم 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برعکس همه 

من میگم تو ب روی خودت نیار 

بهش محبت کن 

چندوقت اسم خانوادشونبر 

اون دوستت داده فقط میخاد تو ب خودت بیای 

اگه متنفربود بارفتارش نشمون میداد نه باگفتنش 

اینایی ک میگن بی محلش کن  جداشو بی لیاقته چرابچه اوردی  خانمهای خامی ان ک یاتجربه زندگی ندارن یا مجردوکم سنن ...خانومای متاهل پخته که تحربه زندگی دارن میدونن اینا بدترین راهکارهان وبهترین راهکارها واسه اینکه زندگیت وخودت ب اتیش بکشی.. 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  
وای شوهر منم با خانواده م ناجور کجه ...انگار اثر باباشو طلب داره ...اصلا نمیاد خونشون  کاش یکی ...

آره بخدا منم همش میگم کاش یکی عین خواهراش می‌گرفتتکه بدونی مامانش چه ماری هست