2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ازت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5851 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ حس بدیی قلبم تیر کشید

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
به جهنم که متنفره فقط سوالم اینه چطور این ادم و لایق این دونستی که پدر بشه

عزیزم ازاین مشکلات تو۹۰ درست خانواده هاهست 

چیزطبیعیه 

مردا ارغرزدن زودخسته میشن وسردمیشن 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  

برايچي؟

مشكل كجااس؟

چرا ازش نپرسيدي كه اگ راه داره درستش كنين 

اگه راه نداره ك راه اخرو برين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم زیاد وسط دعوا بهم میگن مامانم بابام ولی چیزی تو دلشون نیست موقع دعوا عقلشون از کار میفته زبونشون افسار پاره میکنه ....ولی دوستم معتقد بود ادما تو عصبانیت حرف دلشونو میزنن 

J'aime tes cheveux enneigés pour toujours . silk for ever 💟my bob هرچی بیشتر آدمارو میشناسم سگمو بیشتر دوست دارم🐕 🤍 بیا اینجا بنویس برات نادعلی بخونم 🦋

کاش به جای نی نی سایت بتونی با یه مشاور صحبت کنی🥺

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

به یه ورت متنفره، با این خصوصیات اخلاقی شوهرت بیخود گرفته زن گرفته، خوب شما هم از اینرفتارهاش و مادرش متنفر هستید

بعضی مادرها نمی فهمن الویت پسرشون باید زنش باشه، نه اینا، خدا بهت صبر بده

شما هم نرو خونه خانواده اش، و بی تفاوت باش نسبت بهش

منم ۳۴ سالمه هنوز ازدواج نکردم 

بخدا چهره خیلی خوبی دارم تازه وضع مالیمونم خوبه 

ولی با هر پسری دوست شدم منو بهر دلیلی رهام کرد 

با وجود زیبا بودنم اعتماد ب نفسمو کامل از دست دادم 

الان طوری شده که انگار گدای محبتم حالم از خودم بهم میخوره

دیگ همه چی خراب شد بینتون که 

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^