2777
2789

پوستم صاف و بدون جوشه فقط روی بینیم و کمی هم از لپم منافذ باز هست و بیشتر اوقات هم قرمزه چه کرمی یا ماسکی یا سرمی بزنم که بسته و یکدست بشه؟ 

۲۲ سالمه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از محصولات بیوآکوا و لانبنا استفاده کردید ؟ خوبه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

من بخار رازیانه شنیدم میخام امتحان کنم

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
داداشم‌ابنطوریه هر  ۲ ۳ روز با چسب‌میکنه

چیو میکنه؟  سر سیاه نیست فقط دون دون و بازه داخل منافذ خالیه

داداشم‌ابنطوریه هر  ۲ ۳ روز با چسب‌میکنه

با چ چسبی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
منظورت جوش سرسیاهه؟ من صابون ان جی جوانه گندم میزنم هر شب قبل خواب هم برا جوش و آکنه و هم شفافیت محش ...

ببین اینجوریه سوراخ سوراخ

https://uupload.ir/files/10q9_20210316_185944.jpg

نمیدونم‌از داروخونه میگیره یه چسب سفید ساده اس که قدرت کندنش خوبه

ممنون

سلام

ببین عزیزم من اینقدر درمان های مختلف و گران قیمت انجام دادم که استاد شدم

ببین عزیزم این منافذ بسخه نخواهند شد،اما شما میتونید با شست و شوی منظم باعث شین که این منافذ ظاهر مات و مرتبی داشته باشن و کمتر به چشم بیان

روزی یکبار شست و شو با محلول مخصوص نوع پوست تون بعد ازون مرطوب کندده مخصوص بوست تون

هفته ای یکبار لایه برداری متافذ با ماسک های مخصوص نوع پوست تون

باعث میشه که خییییلی عالی و تمیز و مرتب به نظر برسن ولی از بین نخواهند رفت

اینا ایراد نیستن،نوع پوست تون هستن

موفق و سربلند باشی گلم🥰🥰🥰🥰

2790
2778
2791
2779
2792