2777
2789

از هفته 30 

ذوق داشتم

ولی تا 40 هفته زایمان نکردم😂

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از حدودای ۳۰ جمع کرده بودم تو ۴۰ هفته ۱۳ بهمن زایمان طبیعی کردم

یه دست لباس صفر با دستکش و جوراب(یکی هم بیمارستان میداد)

پتو کلفت (بهمن که تو زمستونه بچم دنیا اومد)

رول توالت فرنگی

لباس زیر

خرما

شارژر

نوار بهداشتی بزرگ

پوشک برای نی نی

فلاسک چای

چای کیسه ای

دفترچه بیمه 

شناسنامه و کارت ملی خودم و همسرم

مدارک پزشکی نی نیم

فعلا اینا رو یادم اومد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من از دو ماه قبل زایمان جمع کرده بودم

دو دست لباس بچه و کلاه یه دست لباس برای خودت ، زیرپوش ، شیر دوش ، مدارک و پول ، آخرین سونوگرافی ، کمپوت گلابی ، شیاف دیکلوفناک، پوشک بچه ،پوشک برای خودت ، شیشه شیر ، قطره چکان ، فلاسک کوچیک ، ظروف یکبار مصرف، زیرانداز برای عوض کردن پوشک ، پتو نازک و ضخیم 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙