2789
عنوان

بیای ی لحظه 😔

265 بازدید | 26 پست

شوهرم میکه چهارشنبه سوری بیا خونه ما در صورتی که همه مناسبتا خونه مادرشوهرم بودم 

ب شوهرم میگم ی مناسبت خونه ما ی مناسبت خونه شما میگه ن همیشه باید بیا خونه ما نامزدیم 

میگه اکه نیای طلاقت‌میدم دیگ نمیخام ببینمت انتخاب اشتباهم بودی منم گفتم نمیرم 

تعداد رای : 24
نظرسنجی
برو
5
20%
ننرو
7
29%
اگه بری پرو میشن
10
41%
اگه نرم اختلاف میفته
2
8%

اینو به شوخی گفته یا خواسته به این روش بترسونتت.  کلا اینجوریه که حرف حرف اونه؟ زورگو نیست؟ اهل حرف ز دن نیست ک اینطور اختلافات رو حل کنه ؟؟

اگر اینجوریه ببشتر فکر کن .  

و حتما با مشاور هم تماس بگیر   

1480 هم مشآور رایگان نلفنیه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب جداشو وقتی راحت میگه نیای طلاق میدم

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
نرو . پیامم بده بگو منتظر طلاقم کسی ک میخواد منو بخاطر خمچین چیزی طلاق بده من زودتر جدا میشم . بهتری ...

این کار اصلا خوب نیست

بهترین کار صحبت منطقیه

باید باهاش حرف بزنه و دلیل اینکه دوس داره تمام مراسم پیش خانوادش باشه بپرسه