2777
2789
عنوان

بیای ی لحظه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 26 پست
زور گو و اصلا منتطقی نیس

چند سالشه ؟؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این کار اصلا خوب نیست بهترین کار صحبت منطقیه باید باهاش حرف بزنه و دلیل اینکه دوس داره تمام مراسم ...

خانوادش خیلی همرو مسخره میکنن و میخنذن و کنار خانواده من راحت نیس اصن منطقی نیس

ازدواج دومم خیلی زورگوه و خیلی پشت خانوادش 

ازدواج اول و دوم نداره عزیزم، مشاور کمک میکنه که انتخاب درست داشته باشی

علی الخصوص اگه ازدواج دوم یا چندم باشهخیلی خیلی مؤثر هست

الانم دیر نشده، میتونی از مشاور کمک بگیری تا زندگیت رنگ آرامش داشته باشه

۲۷

شخصیتش تقریبا شکل گرفته . ولی هنوز جا داره ک یکم تغییر کنه . 

ولی اگر این حالت هاش خیلی شدید نباشه 

کسی هست ازش حساب ببره و حامی شما باشه مثل پدرت؟

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

خانوادش خیلی همرو مسخره میکنن و میخنذن و کنار خانواده من راحت نیس اصن منطقی نیس

علت اینکه با شما راحت نیست خودت میدونی چیه؟ 

خانوادت زیاد رسمی هستن یا با همسرت سرسنگین رفتار میکنن عایا؟! 

پیام بده بنویس تو به خاطر اینکه ازدواج دوممه داری سواستفاده می کنی ولی خودم فکرمی کنم طلاقم بدی بهتراز اینه که به خاطر چیزهای بی ارزش هر وقت دلت خواست تهدید به طلاقم بکنی اگه ذره ایی علاقه تووجو ت بودهیچ وقت همچین حرفی نمیزدی

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

شماها که آنقدر راحت از طلاق حرف می‌زنید چند سالتونه؟! 

ازدواج کردید؟! 

همسر که لباس تن نیست هر وقت خوشت نیومد عوضش کنی،

دوتا خواهر هم با اینکه تو شرایط یکسان بزرگ میشن گاهی جنگ و دعوا دارن و  اخلاقش ن سازگار نیست، 2 تا آدم از 2 خانواده متفاوت که خیلی عادیه سر یه چیزایی تفاهم نداشته باشن

بهترین کار ساختن راه خوشبختی که با شناخت کامل همسر و توجه به نیازهای هم امکان پذیره

چند وقته ازدواج کردید که انقدررر راحت میگه طلاقت میدم؟

من بودم مشکلم رو ریشه ای حل می کردم 

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
شماها که آنقدر راحت از طلاق حرف می‌زنید چند سالتونه؟!  ازدواج کردید؟!  همسر که لباس تن ن ...

عزیزم این حرفای شما درسته ولی درباره کسی صدق میکنه که ازدواج دومش نباشه و عقد نباشه سرخونه زندگیش باشه یه بار شکست خورده برای باردوم لیاقت آدم بهتری رو داره نه اینکه تا اعتراض کنه بگه حرف حرف منه وگرنه طلاق

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عزیزم این حرفای شما درسته ولی درباره کسی صدق میکنه که ازدواج دومش نباشه و عقد نباشه سرخونه زندگیش با ...

اتفاقا برای این عزیز شرایط طلاق سخت تره

چون متاسفانه داریم جایی زندگی می‌کنیم که نگاه مردمش به خانم هایی که از همسرشون جدا شدن قشنگ نیست

حالا اگه برای بار دوم هم جدا بشه مطمئن باش بدتر هم میشه

اول باید تلاششون رو بکنن برای ساختن زندگی اگه نشد و راهی جز جدایی نبود بهش فکر کنن نه اینکه اولین راه جدایی باشه براشون...