سلام عزیزم..... من سبزی قرمه هام و خودم درست میکنم یکی از نکته هاش اینه که نباید خیلی خورد باشه چون آب میندازه و سبزی میره یه طرف آبش هم یه طرف،دیگه اینکه خیلی خوب تفتش میدم با گوشت و پیاز، زیاد توش آب نمیریزم و نکته اصلی اینکه از سبزی هایی که با بذرمحلی کاشتی میشن استفاده میکنم، سبزی با بذر خارجی کلا آب میندازه و طعم خیلی خوبی نداره
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرامتر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹
پیاز میزارم روغن سبک بشه بعد گوشت رومیزارم دربش میزارم تا اب بندازه و سرخ بشه....بعد زردچوبه اویه نمک دارچین کمی.. اینارو میزنم بعد تفت بخوره سبزی هارو اضاف میکنم...لیمو امانی هم وسطشو میگیرم میریزم دوست داشتی کامل میندازی...خوب که تفت خوردکمی رب گوجه میزنم و لوبیا خیسانده شده .. دربش میزارم شعله متوسط...گاهی لوبیاش رو کم میزنم اخرکه پخت از این کنسرو لوبیا اماده ها میزنم برا طعمش