2777
2789

من لوبیا چیتی و از شب قبل می خیسونم بعد میریزم توش طعمش عالیه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

عزیزم باید خیلی سبزی رو سرخ کنی تا سیاه بشه اما نسوزه 

بعد از سرخ کردن پیاز ها گوشت رو تفت میدی و لوبیا ها رو هم اضافه میکنی  بعد ادویه جات بعد اب میریزی یه ۲۰ دقیقه که جوشید سبزی رو اضافه میکنی بعد درشو میزاری ۱۰ دقیقه دیگه صبر کن بعد زیرشو کم کن من همون موقع لیمو امانی میزارم بعد چند ساعت آب لیمو یا آب نارنج اضافه میکنی و نمک حتما هم باید آب رو بزاری قبلش تو کتری بجوشه 

من از شب گذشته میذارم تا صبح عالی میشه فقط حتما سبزی رو باید خوب سرخ کنیا

خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز میزارم روغن سبک بشه بعد گوشت رومیزارم دربش میزارم تا اب بندازه و سرخ بشه....بعد زردچوبه اویه نم ...

توروخدا میخام سبزی قورمه بخرم میشه بگی چی بخرم وازهرکدوم چ نسبتی بخرم چ زیاد چ کم دقیق بگک

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
توروخدا میخام سبزی قورمه بخرم میشه بگی چی بخرم وازهرکدوم چ نسبتی بخرم چ زیاد چ کم دقیق بگک

والا من به سبزی فروشی میگم سبزی خورشی خودش همه چیشو میزاره ..دقیقشو نمیدونم بخدا ..جداجدانمیخرم

ما سه نفریم ..مثلا دوکیاو سبزی ..سه یا ۴ بسته میشه فریز میکنم...

اره منم باشوهرم ودوقلوهام هستیم میشه بگیدازهرکدوم چقدر

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041