2821
2789
عنوان

پسر 23 ماهه

182 بازدید | 17 پست

سلام دوستان. پسرم 23 ماهشه اما حرف نمیزنه. حدود پونزده بیست تا کلمه رو بلده که اونا هم زیاد به کار نمیبره. خیلی ناراحتم. ب نظرتون خیلی تاخیر داره؟ چیکار کنم؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام،من برای پسرم شمع روشن میگردم،فوت کنه،میگفتن زبونش محکم میشه...یه ماه بعد قسنگ سر دو سالگی راه ا ...

عزیزم یعنی تا قبل از 2 سالگی در چه حدی حرف می‌زد؟ بخدا خیلی نگرانم

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

پسرا ی خرده نسبت به دخترا تو این چیزا عقب ترن عزیزم زیاد باهاش حرف بزن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
ن مشکلی نیس گلم عادیه پسر من ۲۷ ماهشه تازه زبونش یکم راه افتاده قبلا فق کلمه میگف اونم درس نمیگف

زنده باشه ان شاءالله. گلم تا قبل از 2 سالگی حدودا چندتا کلمه میگفت؟ 

پسرا ی خرده نسبت به دخترا تو این چیزا عقب ترن عزیزم زیاد باهاش حرف بزن

حرف میزنم باهاش. همه چیزو میفهمه. اما بلد نیست بگه و زیاد هم مایل نیست کلماتی ک بلده رو ب کار ببره. بنظرتون گفتار درمانی ببرم؟ 

زنده باشه ان شاءالله. گلم تا قبل از 2 سالگی حدودا چندتا کلمه میگفت؟ 

فداتشم،والا تک کلمه میگف مث بابا مامان داداش واینجور چیزا یا مثلا میگف برو بیا 

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

عزیزم یعنی تا قبل از 2 سالگی در چه حدی حرف می‌زد؟ بخدا خیلی نگرانم

والا منم خیلی نگران بودم...ولی اصلا نفهمبدم این بچه چجور بلبل شد...ولی در حد پسر شما بود...تا یک ماه به دو سالگیش چند تا کامه حرف میزد...وقتی راه افتاد،تازه معلوم شد پدرشوهرم میترسید دور ار جون بچه م گنگ باشه...خودم فک میکنم شمع فوت کردن خیلی تاثیر داشت...کلی هم میخندیدیم و بچه م کیل میکرد...

باهاش کار کن

همش سوال بپرس 

این چیه ؟گربه چی میگه ؟:

مامان داره چکار میکنه ؟بابا کجاست؟؟

تی وی وگوشب نگاه نکنه 

چون به حرف نمیارش فقط حرف زدن یک طرفست

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
والا منم خیلی نگران بودم...ولی اصلا نفهمبدم این بچه چجور بلبل شد...ولی در حد پسر شما بود...تا یک ماه ...

دعا کن بچه منم بتونه زودتر حرف بزنه منم خیلی غصه میخورم وقتی کسی راجع ب حرف نزدنش چیزی میگه

باهاش کار کن همش سوال بپرس  این چیه ؟گربه چی میگه ؟: مامان داره چکار میکنه ؟بابا کجاست؟؟ تی ...

انجام میدم همه رو. پسرم عاشق کتابه مدام براش میخونم. اما در کل ب نظر شما الان تو این سن باید کامل حرف می‌زد درسته؟؟ 

حرف میزنم باهاش. همه چیزو میفهمه. اما بلد نیست بگه و زیاد هم مایل نیست کلماتی ک بلده رو ب کار ببره. ...

والا من بچم 8ماهس الان😀تجربه ندارم ولی اطرافم بودن حرف نمیزدن ولی یهو حرف میزدن شیرین زبونم میشدن

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

میفهمم،بچه اولتونه؟

احتمالا اولیه که انقد نگرانید...به حرف دیگران توجه نکن..به منم میگفتن تو با بچه کم حرف میزنی...

کاری که از دستت بر میاد انجام بده...من زیاد براش لالایی میخوندم و بعد هم قصه...ولی باز هبچی مثل اون شمعا کمک نکرد...حالا یه مدت امتحان کن...من برای پسرم کتابم میخوندم...البته تو این سن کتاب خوندن یعنی شرح دادن عکسا...نه خوندن متن کتاب چون حوصله شون نمیشه...

ان شاالله نگرانی تون برطرف بشه،🥰گل پسر زود راه بیفته..یه روز میاد میگی،کاش یه دقیقه ساکت بشه،نفس بکشم😁

انجام میدم همه رو. پسرم عاشق کتابه مدام براش میخونم. اما در کل ب نظر شما الان تو این سن باید کامل حر ...

بین بستگی به بچه هم داره 

یکی درون گراست  یکی برون گراست 

ولی درکل بچه ها تو هر سنی باید به یک تکاملی برسن 

اگر عقب بیوفته تکامل های دیگه هم عقب میزنه 

والله الان یادم نیست ولی سرچ کنی تو گوگل میزنن چقد تا چقدر طبیعی ونرماله

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز