2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من امروز بروز رسانی کردم باید بروز رسانی کنی برای سیزن ۱۸ فکر کنم

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
سرور فیلترشکنو عوض کن برو

سرور عوض بشه که دیگه فایده نداره برا کاپ فیلترم کند میکنه بازی رو 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
سرور عوض بشه که دیگه فایده نداره برا کاپ فیلترم کند میکنه بازی رو 

نمیدونم من چند وقت پیشا که میزدم اینجوری درس میشد ..البته سرور بازیو نگفتم اون بهترینش اروپاس ..مثلا سرور فیلترر شکن چندبار عوض کنی سرعت بهتر میشه 

باز باید چقدر برای بروز رسانیش نت بدم ؟ 

حجمش رو بخون

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
نمیدونم من چند وقت پیشا که میزدم اینجوری درس میشد ..البته سرور بازیو نگفتم اون بهترینش اروپاس ..مثلا ...

الان اگه سرورت اروپا باشه مثلا بزاریش رو اسیا یا کره دیگه نمیتونی برشگردونی رو اروپا باید کارت روم بخری برشگردونی سرور اروپا 

اگه با همراه اول بری فیلترر نمیخواد

باز باید چقدر برای بروز رسانیش نت بدم ؟ 

۱و نیم گیگ فکر کنم