2821
2789
عنوان

حرف زدن کودک

279 بازدید | 26 پست

سلام دوستای خوبم. بچه هاتون تا چه حد حرف میزنن و چه سنی هستن؟ از چه سنی باید ببریم گفتار درمانی؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پسر من یسال و نیمه کلمه زیاد میگه ولی جمله اصلا نمیگه دایره للغاتشم از یه ماه پیش اضافه نشده فکر کنم تا دو سال و نیم طبیعیه جمله نگن ولی کلمه باید بگم 

بچه شما چند سالشه

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  

پسرم ۲۷ ماهشه الان پنج شیش ماهه ک کلماتو داره میگ الان حدود ۱۰۰ کلمه یا بیشتر بلده حتی ما کورد هستیم بهش کلمات فارسی هم یاد میدم

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

۳ سال و ۸ ماهشه ولی مث دوساله ها حرف میزنه 

پول گفتار درمانی تم ندارم 

شوهرم نمیزاره ببرمش

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

عزیزم بچه ها باهم فرق میکنن...مثلا پسرمن ی ماه دیگ دوسالش تموم میشه تا یازده میشماره حرف میزنه ..شعر تاب تاب و خودش میخونه ..ولی دوسه تا شعر رو من می قسمتشونو میگم قسمت بعدی رو پسرم

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

عزیزم هیچ بچه ای با بچه دیگه یکسان نیس!!!! فقط باید کلی باهاش خرف بزنی نترسونیش و قلقلک‌زیاد ندی زبونش‌باز‌میشه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم هیچ بچه ای با بچه دیگه یکسان نیس!!!! فقط باید کلی باهاش خرف بزنی نترسونیش و قلقلک‌زیاد ندی زبو ...

قلقلک دادن باعث دیر حرف زدن میشه؟ ما پسرمو زیاد قلقلک میدادیم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

پسر من تا 4 سالگی به حرف نیومد. گفتار درمانی هم نبردم. خودش کم کم با کلمه های نامفهومی که فقط خودم متوجه میشدم شروع کرد به حرف زدن. الان 6 ونیم سالشه هیچ مشکلی هم نداره

به نظرم هر بچه ای فرق داره و نیازی به گفتار رمانی نیست

بله دوستمون درست میگن...اولین چیز اینکه زیاد با بچه حرف بزنی

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز