2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 26 پست

اب یخ هم نباید بدی بچه...نترسونیش ..میگن زبون رو بند میاره

میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دختر من دو و نیم ساله بود شعر حفظ می کرد و دو تا زبان ترکی و فارسی رو کامل یاد گرفته بود و حرف می زد، اما پسرم الان دو و نیم رو رد کرده مثل لالا با ایما و اشاره حرف می زنه،تازه زحمت نمی کشه لغات ما رو یاد بگیره،خودش کلمه و لغت می سازه و روی اشیا و.... می زاره ما باید یاد بگیریم و اگه نفهمیم چی می گه قیامت به پا می کنه😂

قلقلک دادن باعث دیر حرف زدن میشه؟ ما پسرمو زیاد قلقلک میدادیم

دکتر گفت چون شوک عصبی شدیده اره .خیلی تاکید کرد‌اصلا اینکارو‌نکنم 

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

پسر من دوسال و هشت ماهشه کلمات رو به زبون خودش میگه مثلا درو ببند رو میگه در چی اه😁 انگار زیاد علاقه نداره کلمات رو بگه. ولی با همین زبونش زیاد حرف میزنه... شنیدم میگن اینجور بچه ها یهو بحرف میفتن

دختر من دو و نیم ساله بود شعر حفظ می کرد و دو تا زبان ترکی و فارسی رو کامل یاد گرفته بود و حرف می زد ...

دقیقا پسر من به پستونک میگه بجو به سیب میگه ایچ به پتو هم میگه بجو . به کفش میگه دس و کلی کلمه ابداعی خودش که ما باید بفهمیم 

خیال کن که غزالم بیا و ضامن من باش  
پسر من یسال و نیمه کلمه زیاد میگه ولی جمله اصلا نمیگه دایره للغاتشم از یه ماه پیش اضافه نشده فکر کنم ...

بچه من 22 ماهشه حدود 20 تا کلمه بلده

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!