2777
2789

عباس کیه؟

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم یه مشکلیه از خود نی نی سایت چون هر هفته یه همچین شخصی پیدا میشه ‌‌‌‌...

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

کاربریست سایلنت که فقط لایک میکند . خاموش و بی زبان یک سایت را بهم میریزد . 😅😅😅

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

يدونه پست منو هزار با لايك كرده😱😱😱

مگه ميشه آخه چطوري اين كارو ميكنه؟؟منم ميخواستم تاپيك بزنم حال نداشتم مرسي اسي كه زدي😅

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

نمیدونم کیه اما هی لایک

ولکن دلش ب اون لایک خوش شه حداقل

بیز ترک قزدارن اعصابی یوخدو  ولی غیرتی چوخدو  خیلیمیخواامتعشق خاصم  اقاییم دنیامه  دخترترک شادو مهربونم عاشق والیبال وباشگاهم،تولجبازی وغرور زبون زد فامیل واطرافیانم،غرورموبراکسایی ک دوسشون دارم میزارم زمین اما کسایی ک حس خوب بهشون ندارم خدای غرورم..لجبازم چون اعتقاددارم کاریوک انجام میدم نیاز ب گفتنش نیس با دلیل ومنطق حرف میزنم همتونم دوس دارم برای خوشبختیم یه صلوات بفرستید