2777
2789
ای وای من عاشق شیرینیم که😞😑

این خیلی بده همین باعث میشه که پریود نشی و یاسگی زود رس بگیری

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره اصلا دیگه خیالمون راحت شده قبلا یه ذره نگرانی داشتیم زمانی که بچه نمیخواستیم جلوگیری میکردیم الا ...

یا خدا من تا حالا اقدام نکردم چون نمیخوایم هنوز ،ینی زمانی ک بخوام نمیشه😭😭اینم بدبختی جدیدم

یا خدا من تا حالا اقدام نکردم چون نمیخوایم هنوز ،ینی زمانی ک بخوام نمیشه😭😭اینم بدبختی جدیدم

اگر پلی کیستک هستی حتما حتما زود اقدام کن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
شرایط ندارم😭🥺

حتما برو پیش دکتر بعدم نگو شرایط ندارم بخدا منم همش شوهرم گفت شرایط نداریم نداریم الانم اینجوری خدا بزرگه برا اولی اقدام کن اگر مشکل اخلاقی ندارین

باشه به دکتر میگم ببینم چی میگه😭

خواهرم اصلا اشتباه منو نکن