این خیلی بده همین باعث میشه که پریود نشی و یاسگی زود رس بگیری
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا خدا من تا حالا اقدام نکردم چون نمیخوایم هنوز ،ینی زمانی ک بخوام نمیشه😭😭اینم بدبختی جدیدم
اگر پلی کیستک هستی حتما حتما زود اقدام کن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
حتما برو پیش دکتر بعدم نگو شرایط ندارم بخدا منم همش شوهرم گفت شرایط نداریم نداریم الانم اینجوری خدا بزرگه برا اولی اقدام کن اگر مشکل اخلاقی ندارین