2777
2789
عنوان

ازدواج برای فرار از عشق

233 بازدید | 21 پست

بچه ها من و عشقم شیش هفت ماهی هست که کات کردیم دلیلشم طولانیه ولی بهم نمیرسیم خیلییییی دوسش دارم خیلی  

همش تصور میکنم اگه ازدواج کنه من میمیرم همش توهم دارم که حتما الان رفته خواستگاری نامزدیشه یا ...

اینم بگم بشدت افسرده ام 

الانم پسر عموم خواستگارمه 

هیچ چیش باب میلم نیس جز اخلاقش 

میخوام ازدواج کنم بلکه عشقمو فراموش کنم دارم دیونه میشم خیلی حس بدیه مدام درگیرشم

هر شب خوابشو میبینم 😭 میگم شاید ازدواج کنم و از فکرش بیام بیرون و عاشق پسر عموم شم 

نظرتون چیه؟؟؟

کسی تو این شرایط بوده؟؟؟

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

لطفا لطفااا لطفا براي فراموش كردن كسي وارد رابطه نشيد🚶🏻‍♀️

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا لطفااا لطفا براي فراموش كردن كسي وارد رابطه نشيد🚶🏻‍♀️

پس چکار کنم 

خیلی عذاب میکشم

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
اشتباه محضه 

حس میکنم یه کور سوی امیدی هست واس فراموش کردنش چون دارم به معنای واقعی زجر میکشم

درست نیست وقتی دلت با کس دیگه ایه

یه رابطه جدید و شروع کنی.

کلاه خودت و قاضی کن ، این انصافه؟

اگر پسر عموت یه دختر دیگه ای دوست داشته باشه و برای فرار از عشق اون بخواد باهات ازدواج کنه ، حست چیه؟

اینا رو دیگه هر بنی بشری می دونه عزیزم

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

لطفا پسر عموتو بدبخت نکن بیچاره ....بزار حالت خوب بشهه هنوز تو‌بحران رابطه قبلی موندی 

اخه میدونی اخلاق بشدت خوبی داره میگم شاید عاشقش شدم

اینطور که بدتر میشه😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
لطفا پسر عموتو بدبخت نکن بیچاره ....بزار حالت خوب بشهه هنوز تو‌بحران رابطه قبلی موندی 

اخه حالم هیچدجوره خوب نمیشه😢

پس چکار کنم  خیلی عذاب میکشم

ببين اول با خودت كنار بيا، كات كردين و ديه برنميگرده 

دقيقا عين كسي كه براش عزاداري  ميكنيم، برا اون حست عزاداري كن ناراحتي گريه كن...بعدش پاشو.

خاكش كن ديه...كم كم فراموشش ميكني 

امااا اگر خودت بخواي! 

اگر هي بهش فكر كني نميشه!..

كارايي ك درست داري و بكن ..برو كلااس 

نقاشي بكش ...برقص...با دوستات بگردين...اهنگ شاد گوش كن 

بدون اونم ميتوني زندگي كني اينو يادت باشه

و اينكه نميگم اصلا ناراحت نباش و ...چون حق داري! ناراحت باش و دو هفته سه هفته عزاداريتو بكن براش ولي بعدش تمومش كن .

فراااموش ممكنه نشه كامل 

ولي كمرنگ ميشه مطمعن باش

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-