2821
2789
عنوان

پارت 1

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
فدایو😍❤

قربونت ❤❤❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان تو‌میگی دوسش دارم  ینی سعی مکنم🙄

فدا مدا😍❤ 

منم دوس نداشتم تا اینکه یه استادی گیرم اومد اینقد باحال بود از اون موقع عین چی زبانو میخونم😹

میشه واسه حل شدن مشکل خودمو و خودت یه صلوات بفرستی؟:)💕                                                  
همش فک میکردم خنگی😁😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسی واقعا😂😂😂👌

حالا چرا😂💔

فدا مدا😍❤  منم دوس نداشتم تا اینکه یه استادی گیرم اومد اینقد باحال بود از اون موقع عین چی زبا ...

عزیزم😘

من الان این تر م زبان عمومی برداشتم

حس میکنم ی کابوسههههه

ولی باید باهاش دوست بشم😐

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

عزیزم😘 من الان این تر م زبان عمومی برداشتم حس میکنم ی کابوسههههه ولی باید باهاش دوست بشم😐

الهی😂😂💔

زباان🥺 چقد  دوسش ندارم

انتر عاشق شدی؟

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز